In fact, B6 is not a vitamin and it should never be used in the diet. There is no RDA for B6 - that false number was incorrectly based on the RDA for Niacin and not B6.
B6 destroys all the tryptophan in the diet by converting it directly into the vitamin Niacin while still in the bloodstream right after ingesting the B6. By doing that, none of the tryptophan can later enter the brain and become converted into either serotonin or melatonin to operate the circadian clocks.
High levels of serotonin in the brain raises the brain temperature, causing a sense of wakefulness, well-being and satisfaction. It is the feedback mechanism when eating food to tell the brain you have had enough to eat -- you are satisfied and don't need to eat any more. Without the feedback mechanism tryptophan, the individual has low levels of serotonin and has "a brain chemical imbalance" and is diagnosed as ADD or ADHD, obese, hyperactive, needing Prozac etc (along with a very long list of related mental and physical disorders). All caused simply by a surplus of B6 in the diet and the resulting disruption of the circadian rhythms. It is the primary cause of the recent "epidemic" of obesity. Obesity is NOT caused by simply eating fast foods. The sudden rise in obesity around the world "by coincidence" started about 20 years ago, at the same time as most prepared food makers started adding extra B6 and other vitamins to all their food products.
a McBurger bun for lunch and other snacks and desserts, gets about 1,000% or ten times the RDA for B6. That is an extreme overdose of B6. This stops all the natural tryptophan in the diet from ever getting into the brain, to become the neurochemicals serotonin and melatonin. B6 is THE SOURCE of the so-called "chemical imbalance in the brain" which affects about half the population. If you were ever diagnosed as have a "brain chemical imbalance," it was most probably caused by the excess B6 in your diet.
There is no B6 in natural mother's milk. Mother's milk is the highest dietary source for tryptophan. With surplus synthetic B6 in the baby's diet, the normal circadian rhythms are disrupted and the baby overeats and becomes obese. Obesity becomes a chronic lifestyle and disease.
The bottom line -- almost all of the dietary problems, mental and physical disorders, which are "inexplicably" becoming increasingly common around the world, are all simply due to a huge surplus of the synthetic chemical called B6 in the modern diet.
But pay attention now -- what happens if you add pyridoxine B6 to L-tryptophan or tryptophane? Pyridoxine converts the L-tryptophan to Niacin and thus limits almost all the amount of serotonin or melatonin which can be produced in the brain. Definitely not a good thing. The pyridoxine converts most of the tryptophane into fibrinogen. And what is fibrinogen?
Fibrinogen is what creates those fibers in the blood which make your blood clot and stop the bleeding. But what happens if you overdose with B6 and then produce too much fibrinogen? The result is random blood clots or thrombosis, leading to coronary thrombosis or catastrophic heart attacks, or strokes in the brain or random brain damage caused by blood clots.
Did anybody notice the sudden increase in ADD, ADHD and prescriptions for Prozac and Zoloft following the introduction of pyridoxine B6 additives in most foods in the mid-1980's? Big Pharma didn't want you to notice, which is why you never noticed. But now you have.
الحقائق حول "فيتامين B6"
في الواقع ، ليس B6 فيتامين أ وأنه يجب ألا تستخدم أبدا في النظام الغذائي. لا يوجد قانون التمييز العنصري لB6 -- أن عدد كاذبة كان غير صحيح استنادا إلى قانون التمييز العنصري لالنياسين وليس B6.
B6 يدمر كل التربتوفان في الوجبة الغذائية عن طريق تحويلها مباشرة إلى فيتامين النياسين في حين لا يزال الحق في مجرى الدم بعد تناول B6. من يفعل ذلك ، لا يمكن لأحد أن يدخل في وقت لاحق التربتوفان الدماغ وتتحول إلى مادة السيروتونين إما للعمل أو الميلاتونين الساعات الإيقاعية.
ارتفاع مستويات السيروتونين في الدماغ يرفع درجة حرارة الدماغ ، مما يسبب شعورا من اليقظة ، والرفاه والارتياح. هو آلية لردود الفعل عند تناول الطعام لنقول للدماغ كان لديك ما يكفي من الطعام -- كنت راضيا ولست بحاجة إلى أن يأكل أي أكثر من ذلك. من دون آلية للتغذية المرتدة التربتوفان ، للفرد وانخفاض مستويات السيروتونين ولديها "اختلال التوازن الكيميائي في الدماغ" ، ويتم تشخيصها على أنها إضافة أو أدهد ، بدينا ، بشكل مفرط ، وغيرها التي تحتاج إلى بروزاك (جنبا إلى جنب مع قائمة طويلة جدا من الاضطرابات العقلية والجسدية ذات الصلة) . كل سبب لمجرد وجود فائض من B6 في النظام الغذائي وينتج عن ذلك من اضطراب في الإيقاع اليومي. هذا هو السبب الرئيسي في الآونة الأخيرة "وباء" البدانة. أن السمنة لا تنجم ببساطة عن طريق تناول الأطعمة السريعة. الارتفاع المفاجئ في معدلات السمنة في جميع أنحاء العالم "بمحض الصدفة" بدأت منذ حوالي 20 عاما ، في نفس الوقت الذي أعد معظم صناع المواد الغذائية بدأت مضيفا B6 اضافية وغيرها من الفيتامينات لجميع منتجاتها الغذائية.
كعكة McBurger لتناول طعام الغداء وغيرها من الوجبات الخفيفة والحلويات ، ويحصل على حوالي 1،000 ٪ أو عشر مرات قانون التمييز العنصري لB6. هذا هو جرعة زائدة من المدقع B6. كل هذا يتوقف على التربتوفان الطبيعي في الحصول على الغذاء من أي وقت مضى الى الدماغ ، لتصبح neurochemicals السيروتونين والميلاتونين. B6 هو مصدر ما يسمى ب "عدم التوازن الكيميائي في الدماغ" الذي يصيب حوالي نصف السكان. لو كنت من أي وقت مضى تشخيصها على انها لديها "اختلال التوازن الكيميائي في الدماغ ،" انه على الارجح بسبب B6 الزائدة في حميتك.
لا يوجد B6 في حليب الأم الطبيعي. حليب الأم هو المصدر أعلى الغذائية لالتربتوفان. مع فائض B6 الاصطناعية في النظام الغذائي للطفل ، والايقاع اليومي المعتاد تتعطل ويتخم ويصبح الطفل بدينا. البدانة تصبح نمط الحياة والأمراض المزمنة.
بيت القصيد -- تقريبا جميع المشاكل الغذائية ، والاضطرابات العقلية والجسدية ، والتي هي "لسبب غير مفهوم" تزداد شيوعا في جميع أنحاء العالم ، كلها ويرجع ذلك ببساطة إلى وجود فائض كبير من المواد الكيميائية الاصطناعية دعا B6 في الحمية الحديثة.
ولكن الاهتمام الآن -- ماذا يحدث إذا قمت بإضافة B6 البيريدوكسين لل تريبتوفان أو tryptophane؟ البيريدوكسين تحويل ل تريبتوفان إلى النياسين ، وبالتالي يحد كلها تقريبا من كمية السيروتونين أو الميلاتونين التي يمكن أن تنتج في الدماغ. بالتأكيد لا شيء جيد. والبيريدوكسين تحويل معظم tryptophane في الفيزيولوجية. وما هو الفيزيولوجية؟
الفيزيولوجية هو الذي يخلق هذه الألياف في الدم الذي جعل لكم تجلط الدم وإيقاف النزيف. ولكن ماذا يحدث إذا كنت مع جرعة زائدة من B6 ومن ثم انتاج الفيزيولوجية كثيرا؟ والنتيجة هي جلطات الدم أو الجلطة عشوائي ، مما أدى إلى انسداد شرايين القلب أو نوبات قلبية كارثية ، أو جلطات في الدماغ أو المخ عشوائي الأضرار الناجمة عن جلطات الدم.
لم تلاحظ أي شخص الزيادة المفاجئة في إضافة ، أدهد ووصفات لبروزاك وزولوفت بعد إدخال إضافات B6 البيريدوكسين في معظم الأغذية في منتصف عام 1980؟ فارما كبيرة لا يريدون لك أن تلاحظ ، هذا هو السبب الذي لاحظت أبدا. ولكن الآن لديك.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten