Japan, China, Russia and WWIII: Japonsko, Čína, Rusko a světová válka 3: اليابان والصين وروسيا والحرب العالمية 3 :

As I have stated in previous articles, I believe that the current and future alliance between Russia, Japan and China is a prelude to the next war; East versus West. I also believe that part of their strategy is to partially "de-capitate" the Leadership in the West. I also expect this to have a huge impact on Western intelligence agencies like the CIA, MI6 and Mossad.

The Western Illuminati created both Communism and Fascism to destroy whole races they view as undesirable, and to ultimately eliminate the Middle Class and establish a universal "Forced Labor Camp". According to the Georgia Guidestones, and statements from the Global Elite, they desire to reduce the population of the earth by 90%.  They will move towards this goal with a global conflict that will be known as World War III. This will be a war of extermination that will see the widespread and targeted use of Chemical, Biological and Nuclear weapons.

According to the Book of Revelations, this global conflict will wipe 1/3rd of the world's population completely off the map and will see the largest armies assembled and mobilized in the earth's history.

While the relationship between the Eastern and Western Illuminati seems muddled. I believe it is possible to come to the truth through a simple analysis of the major possibilities and outcomes.


1. One possibility is that both the East and West are still working together towards a common goal, population reduction. Each will maintain their influence in their respective spheres under the "New World Order".

This possibility defies both reality and logic. China, Russia and Japan were, or are heavily invested in Western Debt. It is a one-way street and that debt makes them our Masters. Its called the "Golden Rule". The person with the gold makes the rules. The Chinese have used their ownership to take control of Western technologies, and their wealth to run a unilateral arms race. If we were equal in power and influence we would be responding to the threat with our own military build-up. Instead, we are throwing our resources at appeasing our creditors in the derivatives market. The combined populations of China, Russia and Japan dwarf the human resources of the West. This problem has been exacerbated by our declining birth rate, homosexuality, abortion and the deterioration of the family.


2. The 2nd possibility is that the Western Illuminati has already capitulated to the East and have accepted a weaker position in the "New World Order".

I believe that the Western Illuminati have indeed capitulated. I also believe that the East has recognized the need for the "Anglo-Saxon" governing class maintaining a facade for them. This submission can be observed in our President bowing to the Japanese Emperor, or capitulating to the latest demands from Beijing and Moscow.

However, arms shipments to Taiwan, threatening war with Iran, supporting South Korea, fighting Russians in Georgia and manipulating elections in the Ukraine go against the theory of capitulation. From all appearances, the Western Illuminati are doing everything they can to expand their influence at the expense of the East.


3. The 3rd possibility is that the Western Illuminati have indeed been targeted for elimination. If this is the case, expect more confrontations with the East and more assassinations in the West of high level Illuminati leadership. Also, expect retaliatory assassinations in the East. Expect World War III.


Conclusion:

No matter what scenario you think is true, the final result will be a very real, or very manufactured war between the East and West. This will happen because it accomplishes the goals of both the Eastern and the Western Illuminati:

1. Reducing the World's Population by 90%.

2. Imposing a Global Dictatorship with the 97% of the population working as forced labor for the other 3%

3. Ending the political freedoms of the Republic through crisis and military dictatorship.

4. Establishing a Global Consensus between East and West with the East at the head (Thesis vs. Antithesis = Synthesis).

5. The imposed submission of all religions to a Globally manufactured one.

6. The introduction and implementation of a tightly controlled economy (via microchip) that will literally starve dissent and maintain loyalty to the Illuminati controlled State.


Japan's new elections of the anti-Western "Democrats" will move the country away from its alliance with the West and towards a new Alliance with both China and Russia. All three countries now have a common enemy to rally against, and all three have an ax to grind.
 
Jak jsem již uvedl v předchozích článcích, jsem přesvědčen, že stávající a budoucí spojenectví mezi Ruskem, Japonskem a Čínou, je předehrou k další válce, East versus West. Věřím také, že část jejich strategie je částečně "de-capitate" Leadership na Západě. Očekávám, že to má obrovský dopad na západní zpravodajské služby jako CIA, MI6 a Mossad.
Západní Ilumináti vytvořili i komunismus a fašismus zničit celé závody vnímají jako nežádoucí, a nakonec odstranit střední třídy a vytvořit univerzální "tábor nucených prací". Podle Gruzie kameny, a výpisy z Global Elite, si přejí snížit počet obyvatel země o 90%. Budou se pohybovat směrem k tomuto cíli se globální konflikt, který bude znám jako třetí světové války. Bude to vyhlazovací válka, že bude vidět rozsáhlé a cílené použití chemických, biologických a jaderných zbraní.
Podle knihy Zjevení, tento globální konflikt setře 1/3rd světové populace zcela z mapy a uvidí největší smontované a mobilizované armády v historii Země.
Zatímco vztah mezi východní a západní Illuminati zdá zmatené. Myslím, že je možné přijít k pravdě prostřednictvím jednoduchého analýzu hlavních možností a výsledků.

1. Jednou z možností je, že jak Východu a Západu se stále pracují společně na dosažení společného cíle, redukce populace. Každý se bude udržovat svůj vliv ve svých oblastech v rámci programu "Nový světový řád".
Tato možnost vzdoruje i reality a logiky. Čína, Rusko a Japonsko, nebo jsou silně investoval do západní dluhu. Je to jeden-cesta a že dluh činí naše Masters. Jeho tzv. "zlaté pravidlo". Osoba se zlatem stanovuje pravidla. Číňané používají jejich vlastnictví převzít kontrolu nad západní technologie a jejich majetek provozovat jednostranné závody ve zbrojení. Pokud bychom byli rovni v moci a vlivu bychom reagovat na hrozbu s naší vlastní vyzbrojování-up. Místo toho, my jsme házení našich zdrojů na appeasement našich věřitelů na trzích s deriváty. Kombinované populace Číny, Ruska a Japonska trpaslík lidských zdrojů ze Západu. Tento problém je ještě umocněno naším klesající porodnosti, homosexualita, potraty a zhoršení rodiny.

2. 2. možností je, že západní Ilumináti již kapituloval na východě a přijaly slabší pozici v "New World Order".
Věřím, že západní Illuminati skutečně kapituloval. Také věřím, že východ uznal, že je třeba "Anglo-Saxon" pro třídu zachování fasády pro ně. Toto tvrzení lze pozorovat v naší prezidenta uklonil se japonský císař, nebo kapitulovat na nejnovější poptávky z Pekingu a Moskvy.
Nicméně, přeprava zbraní na Tchaj-wan, hrozící válku s Íránem, na podporu Jižní Korea, boj proti Rusům v Gruzii a manipulování voleb na Ukrajině jít proti teorii kapitulace. Ze všech vystoupení, západní Illuminati dělají vše pro to, aby rozšířit svůj vliv na úkor Východu.

3. 3. možností je, že západní Illuminati byly skutečně cílené na odstranění. Pokud je to případ, očekáváme více konfrontací s Východem a více atentátů na Západě na vysoké úrovni vedení Iluminátů. Také lze očekávat, že odvetná atentátů na východě. Očekávejte světové války III.

Závěr:
Bez ohledu na to, co si myslíte, že scénář je pravda, že konečný výsledek bude velmi reálné, nebo velmi vyrobené válka mezi Východem a Západem. To se stane, protože dosáhne cíle, jak východní a západní Illuminati:
1. Snížení světové populace o 90%.
2. Uložení globální diktaturu s 97% obyvatel pracuje v nucených prací pro ostatní 3%
3. Čas do konce politických svobod republiky prostřednictvím krizí a vojenskou diktaturu.
4. Založení světového konsensu mezi Východem a Západem s východem na hlavu (práce vs Antiteze = syntéza).
5. Uložené předložení všech náboženství, aby globálně vyrobené jeden.
6. Zavedení a provádění důsledně kontrolovaných hospodářství (přes mikročip), který bude doslova hladovět disentu a zachovat věrnost Ilumináti kontrolovaných státem.

Nový japonský volbách v anti-západní "demokracie" se bude pohybovat země od svého spojenectví se Západem, a na cestě k nové alianci s Čínou a Ruskem. Všechny tři země nyní mají společného nepřítele, aby spojili proti, a všichni tři si brousit sekeru.
 
كما قلت في مقالات سابقة ، وأعتقد أن الحلف الحالية والمستقبلية بين روسيا واليابان والصين هو مقدمة لحرب القادمة ؛ الشرق مقابل الغرب. وأعتقد أيضا أن جزءا من استراتيجيتها هو جزئيا "دي هامي على صورة رأس" القيادة في الغرب. وأتوقع أيضا أن هذا سيكون له تأثير كبير على وكالات الاستخبارات الغربية مثل وكالة الاستخبارات المركزية ، MI6 والموساد.
المتنورين الغربيين على حد سواء خلقت الشيوعية والفاشية لتدمير الأعراق كلها يعتبرونها غير مرغوب فيه ، وإلى نهاية المطاف القضاء على الطبقة الوسطى وإنشاء آلية عالمية "معسكر العمل القسري". وفقا لGuidestones جورجيا ، وبيانات من النخبة العالمية ، فإنها الرغبة في تقليل عدد سكان الارض بنسبة 90 ٪. انهم سيتحركون لتحقيق هذا الهدف مع الصراع العالمي الذي سيعرف باسم الحرب العالمية الثالثة. هذا وسوف تكون حرب الإبادة التي ستشهد استخدام على نطاق واسع واستهداف الأسلحة الكيميائية والبيولوجية والأسلحة النووية.
وفقا لكتاب الوحي ، وهذا صراع عالمي من شأنه أن يمسح 1/3rd من سكان العالم تماما من على الخريطة وسوف نرى الجيوش وحشد أكبر تجمع في تاريخ الارض.
في حين أن العلاقة بين الشرقية والغربية المتنورين يبدو مشوشا. وأعتقد أنه من الممكن التوصل الى الحقيقة من خلال تحليل بسيط من امكانات كبيرة والنتائج.

1. واحد الاحتمالات هو ان كلا من الشرق والغرب ، لا نزال نعمل معا نحو هدف مشترك الحد من السكان ، و. كل ستحافظ على نفوذها في مجال اختصاصه في ظل "النظام العالمي الجديد".
هذا الاحتمال يتحدى المنطق والواقع على حد سواء. الصين وروسيا واليابان كانت ، أو يتم استثمارها بكثافة في الدين الغربية. بل هو اتجاه واحد وذلك الدين يجعلهم لنا الماجستير. ودعا إلى "القاعدة الذهبية". الشخص مع الذهب ويجعل من القواعد. الصينية قد استخدمت ملكيتهم لتولي السيطرة على التكنولوجيات الغربية ، وثرواتها لتشغيل سباق التسلح من جانب واحد. لو كنا على قدم المساواة في السلطة والنفوذ سيكون علينا التصدي لهذا الخطر مع قيمنا ومفاهيمنا وجود حشود عسكرية. بدلا من ذلك ، فإننا نلقي مواردنا في استرضاء دائنينا في سوق المشتقات المالية. مجموع سكان الصين وروسيا واليابان قزم الموارد البشرية في الغرب. هذا وقد تفاقمت المشكلة لدينا انخفاض معدل المواليد ، والشذوذ الجنسي ، والإجهاض ، وتدهور للأسرة.

2. إمكانية 2nd هو أن المتنورين الغربيين قد استسلمت الى الشرق ، وقبلت موقف أضعف في "النظام العالمي الجديد".
وأعتقد أن المتنورين الغربيين بل استسلمت. وأعتقد أيضا أن الشرق قد اعترفت على ضرورة "الأنغلو ساكسون" الطبقة الحاكمة الحفاظ على واجهة لهم. ويمكن تقديم هذا الواجب مراعاتها في رئيسنا الركوع الى امبراطور اليابان ، أو الاذعان لمطالب الأخير من بكين وموسكو.
ومع ذلك ، شحنات الاسلحة الى تايوان ، وتهدد الحرب مع ايران ، ودعم كوريا الجنوبية ، ومحاربة الروس في جورجيا ، والتلاعب في الانتخابات في أوكرانيا الذهاب ضد نظرية الاستسلام. من كل المظاهر ، المتنورين الغربيين يبذلون كل ما في وسعهم لتوسيع نفوذهم على حساب الشرق.

3. إمكانية 3rd هو أن المتنورين الغربيين قد تم بالفعل هدفا للقضاء. إذا كان هذا هو الحال ، ونتوقع المزيد من المواجهات مع الشرق ، ومزيدا من الاغتيالات في الغرب على مستوى عال من المتنورين القيادة. كذلك ، يتوقع اغتيالات انتقامية في الشرق. تتوقع الحرب العالمية الثالثة.

الاستنتاج :
بغض النظر عن السيناريو كنت تعتقد أن هذا صحيح ، فإن النتيجة النهائية ستكون حقيقية جدا ، جدا ، أو تصنيعها حرب بين الشرق والغرب. هذا سيحدث لأنه يحقق أهداف كل من الشرقية والغربية المتنورين :
1. الحد من سكان العالم بنسبة 90 ٪.
2. فرض دكتاتورية عالمية مع 97 ٪ من السكان القادرين على العمل والعمالة القسرية لأخرى 3 ٪
3. إنهاء الحريات السياسية للجمهورية من خلال الأزمات والديكتاتورية العسكرية.
4. إقامة توافق عالمي في الآراء بين الشرق والغرب والشرق على رأس (أطروحة مقابل النقيض = التجميعي).
5. تقديم المفروضة من جميع الأديان على الصعيد العالمي المصنعة واحدة.
6. إدخال وتطبيق اقتصاد لرقابة مشددة (عن طريق رقاقة) التي من شأنها أن حرفيا تجويع المعارضين والحفاظ على ولاء لالمتنورين تسيطر عليها الدولة.

اليابان لاجراء انتخابات جديدة لمكافحة الديمقراطيين "الغربية" سيتم نقل هذا البلد بعيدا عن تحالفها مع الغرب ونحو تحالف جديد مع كل من الصين وروسيا. جميع هذه البلدان الثلاثة الآن لدينا عدو مشترك لحشد ضد ، ويكون كل ثلاثة بفأس لطحن.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten