Piet Hein Donner snijdt in huurtoeslag


Minister Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken) gaat snijden in de huurtoeslag die mensen ontvangen als zij de huur van hun sociale woning niet kunnen opbrengen. Door een andere berekening kan de toeslag verminderd worden met 1 euro tot meer dan 20 euro per maand voor de huizen met huurprijzen boven de 361,66 euro per maand. De maatregel treft 79 procent van de mensen in een sociale huurwoning.

Deze man behoort tot de Elite "Bilderberg groep". Een Satanische Zionistische wereld elite clubje die bepalen wat met wat op deze Planeet gebeurt.

Welke mensen zijn slaven?
Vooral mensen (modaal of meer) uit het Westen zijn bekrompen en gehersenspoeld en maken zich niet druk om wat er in de "matrix" gebeurt. Deze mensen blijven bekrompen en zijn slaven van de Illuminati tot aan hun dood.

Welke mensen zijn dan wakker aan het worden?
Dat zijn meestal mensen die minder dan Jan modaal hebben. Die vechten voor hun rechten en vrijheid. Die onderdrukt zijn of uit de "matrix" geschopt zijn omdat die niet meer voldoen (niet bruikbaar) aan de eisen van de Illuminati. Maar ook veel zeer hoog geleerden mensen die inzien wat voor vies satanisch sadistische spel gespeeld word door de "Elite". Ook mensen die mediteren en in een hogere dimensie zitten weten wat op deze Planeet echt gaande is. Deze mensen zitten buiten de "matrix" (zoals ik).


Deze Elite club begint nou te trillen op al zijn grondvesten. Er zijn namelijk teveel mensen op deze planeet ( 7.000.000.000 ). Hun plan was om het aantal terug te brengen naar 500.000.000. Ook worden meer en meer mensen "WAKKER". Wij als anti Zionist groep hadden een aantal jaren terug een WAKE UP campagne gestart en dat heeft geholpen. Meer en meer mensen komen in opstand tegen de Elite zoals BANKEN, POLITIEK, IMF, UN, NATO, WALL STREET etc... Je ziet nu overal ter wereld demonstraties zoals in het Midden Oosten, Europa, Noord en Zuid Amerika. De mensen willen niet meer slaaf zijn voor deze Elite groep. We weten heel goed hoe wij deze Imparilistische systeem kunnen breken. De Elite hebben mensen nodig. Maar als al deze mensen stoppen met voor hun te werken dan stort het Pyramide kaarten huis ineen. Dan is de "Elite" een grote "0" NUL !!!

Als je de geschiedenis goed bestudeert dan zie je de ene puzzel in het andere passen en begin je echt te begrijpen wat er echt aan de hand is de laatste duizenden jaren.

* Het wereld toneel is voor de Illuminati een "bordspel" zoals het spel RISK
* De "normale" mensen zijn de speel poppen en slaven
* Om mensen als slaaf te houden gebruiken ze de middelen

- Geld
- Genetisch gemanipuleerde voedsel
- Chemische medicijnen en vaccinaties
- Media controle (TV/Kranten/Nieuws/Scholing) Hersenspoeling
- ANGST. Door hun gegenerende oorlogen en terroristische aanslagen

* De Zionisten aanbidden de Duivel "Lucifer" en geven menselijke offers

enz...enz...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten