Westerse media verbergt Breivik zionistische koppelingen

Westerse media verdraaide het potret van het Noorse terrorist Behring Breivik, om deze af te schilderen als een rechtse fundamentalistische om aandacht af te leiden van zijn zionistische aansluitingen.

"Er is geen twijfel aan alles, wat [Breivik] was een zeer vroom christen Zionistische met sterke banden met Israël en hij had er meerdere malen bezocht,"

De westerse media zijn "een afleidingsmanoeuvre" aan de foto van Breivik gebruiken als een extreem-rechtse extremist in plaats van de nadruk zijn banden met het zionisme.

Op 22 juli, een enorme bomexplosie wiegde de overheid hoofdkantoor in de Noorse hoofdstad Oslo, het doden van acht mensen en het verlaten van een aantal meer gewond.

Op dezelfde dag werden 68 leden van de jongerenafdeling van de Arbeid van Noorwegen Partij gedood bij een schietpartij op Utoeya eiland in de buurt van Oslo.

Islamofobie extremistische Breivik heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor beide aanvallen.

"Er zijn zeer sterke zionistische aanwijzingen, dat de slachting zeker een teken van een inside job met Zionistische interferentie te zien".

Breivik, die sterke anti-islam standpunten heeft heeft aangekondigd na een aantal gesprekken met leden van het Engels Defense League, een racistische en anti-islamitische groep gevestigd in Groot-Brittannië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten