En dan zeggen sommige mensen tegen mij dat ik complot theorien heb?

Er gebeurt zoveel in de wereld dat het soms gemakkelijk is om in de war te raken.

De Amerikaanse zender Fox News deed verslag van de protesten naar aanleiding van de Russische parlementsverkiezingen, echter bleken de beelden afkomstig uit Griekenland.


De protesten waar Fox News verslag van deed spelen zich echter niet af in Rusland. In de bewuste video is een openbare telefoon te zien, maar die zie je in Moskou nauwelijks en als je ze ziet zijn ze grijs-blauw.

Op de achtergrond zie je in de video twee jonge mensen die spijkerbroeken en t-shirts met lange mouwen dragen. Het is december in Rusland. Niemand haalt het in zijn of haar hoofd om nu in Moskou de straat op te gaan in een t-shirt. Mensen dragen warme kleding, mutsen en handschoenen. In Moskou is het koud in december.

 

Griekse centrale bank
De videobeelden tonen ook de Griekse centrale bank. Fox News is naar het lijkt niet tevreden met de echte Russische demonstraties. Ze wilden explosies zien, maar die waren er niet. Dus namen ze beeldmateriaal van Athene en voegden ze Russische commentaren toe.

Er staan geen palmbomen in de straten van Moskou en de naam van de minister-president is ‘Poetin’ in plaats van ‘Poettin’. Het meervoud van ‘protester’ is bovendien ‘protesterS’. De misleidende video werd enkele uren na de eerste uitzending verwijderd en belachelijk gemaakt door het publiek.


NOEM JE DIT COMPLOT THEORIE? IK WORD KOTSMISSELIJK VAN ZULKE MENSEN DIE DE WAARHEID GEWOON NIET ONDER OGEN WILLEN ZIEN

2 opmerkingen:

 1. Deze sluit daar op aan!

  http://www.youtube.com/watch?v=qLJWWLFtX7c

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maria-Anne12/13/2011

  "IK WORD KOTSMISSELIJK VAN ZULKE MENSEN DIE DE WAARHEID GEWOON NIET ONDER OGEN WILLEN ZIEN"

  Precies! Maar de echte waarheid zit in jezelf! Als je jezelf niet verloochent mag je pas over anderen oordelen!

  BeantwoordenVerwijderen