Netanyahu heeft besloten om Iran aan te vallen voor de Amerikaanse verkiezingen in november


Senior Israëlische functionarissen hebben nu bevestigd dat premier Binyamin Netanyahu heeft  "besloten om Iran aan te vallen voordat de Amerikaanse verkiezingen in november beginnen."

Netanyahu's agenda is veel breder dan het uitspelen van de Iraanse nucleaire installaties, voor zijn doel is om het politieke landschap opnieuw vorm te geven in de Verenigde Staten en Israël. Het verschuiven van alles aan de verre extreem-rechts om een ​​nieuwe comfortabele zone voor religieuze fundamentalisten te creëren.

De belangrijkste geldschieter Netanyahu's, Sheldon Adelson, staat nu stevig achter Mitt Romney en het is bekend om te geloven dat een Israëlische aanval op Iran in september of oktober zal plaatsvinden, wanneer Obama en zijn Democraten in het Congres zich plaats moeten maken voor de een oorlogszuchtige regime in Washington.


Israël heeft ingestemd met een aanval op Iran uit te stellen tot na de huidige ronde van vijf gesprekken tussen Iran en de P5 +1, dat is in eind juli of augustus:

    * VS en Israël gaan door met de voorbereidingen voor de aanval op Iran nucleaire installaties.

    * De website citeert de Amerikaanse defensie-contracten en de nieuwe militaire Israël   voorbereidingen, wat suggereert dat 'alle kanten maken zich klaar maken voor wat er gaat komen.'

    * Israël en de VS zijn met de voorbereidingen bezig om gezamenlijk de nucleaire faciliteiten van Iran te vernietigen, de Amerikaanse blog Business Insider meldde dat op zaterdag.

    * VS defensiecontractenF-16 aankopen en nieuwe militaire Israëlische voorbereidingen wijzen erop dat alle kanten zich klaar maken voor wat er gaat komen, "aldus het rapport.

    *  Volgens de blog, heeft de Amerikaanse marine onlangs een 338 miljoen dollar contract met de verdediging aannemer Raytheon aan de Marine "te voorzien van 361 Tomahawk-kruisraketten in hun meest recente configuratie. Volgens de website, is de VS een vernieuwing van de voorraad van raketten of vooruit te plannen.

    * Op 9 mei,"aldus het rapport" het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden in de Verenigde Staten en Israël Enhanced Security Cooperation Act van 2012, dat gericht is op" bevestigen de inzet voor de veiligheid van Israël als een Joodse staat, geven Israël met de militaire capaciteiten om zich te verdedigen door zich tegen elke bedreiging van ... [en] uit te breiden militaire en civiele samenwerking. "

    * Een hoge Israëlische functionaris vertelde onlangs Reuters dat premier Benjamin Netanyahu heeft besloten om Iran aan te vallen voordat de Amerikaanse verkiezingen in november gaat beginnen. "(Haretz, 23 juni, 2012, nadruk toegevoegd)Geen opmerkingen:

Een reactie posten