Amsterdamse Politie schend mensenrechten!
De politie in Amsterdam is deze week flink haar boekje te buiten gegaan bij een arrestatie. Een omstander die filmde hoe agenten bovenop een verdachte waren gesprongen, werd flink geïntimideerd. Een politieman sloeg zelfs de telefoon uit de hand van de jongen. De slaande agent op non-actief is gesteld. De politie heeft nog niet kunnen reageren.

Dit jaar 2012 is duidelijk te zien dat er veranderingen op komst zijn. De ELITE trilt op haar grondvesten van angst. Ze kunnen de situatie niet meer in haar hand houden. Steeds meer mensen worden wakker en zien de waarheid. De Kroon en al haar onderdanen (politie,justitie,rechters,ambtenaren, BJAA, BJZ etc.) worden steeds agressiever en fascistischer. De rechten van de Mens worden herhaaldelijk geschonden. Ze gaan over lijken met groot machtsvertoon en hun arrogantie druipt er van af, ondanks dat het hele systeem in elkaar gaat storten. Als ik advies mag geven aan de ambtenaren;

U bent ervoor de Mensen te beschermen en te helpen volgens het Universele verdrag van de Rechten van de Mens. Sta dan ook aan de zijde van de Mens. Wees een Mens.

In deze tijd word alles gefilmd en op internet gezet. Wilt u uw schamen voor uw familie, kinderen en kleinkinderen? Tot na uw dood is uw naam besmeurt in de familie. Wilt u daar trots op zijn. Zijn uw kinderen en kleinkinderen daarna nog trots op u? Gaat het om macht en geld? Is dat het u waard? Blijft u een makke schaap voor de Elite?

Word wakker en sta aan de zijde van de Mensen, de burgers.
Dan doet u uw werk goed.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten