De basis van onze samenleving: Bedrog en leugensDe mensheid heeft mazzel, de mensheid heeft heel veel geluk. Wij mogen onze sadistische schepper , wie de fucker ook was, meer dan dankbaar zijn dat hij ons heeft opgesloten in onze eigen hoogmoed te denken ook maar iets te weten. De genialiteit achter deze mindfuck is fenomenaal te noemen, echt een geniale vinding. Iedereen mentaal opgesloten, bijna niemand heeft er weet van. Ja, ja we mogen echt van geluk spreken, zo’n mooie wereld. En al die lieve medemensen waar we gezellig mee kunnen samenleven. Dolletjes hoor, goed geregeld hier. Verder zijn er wat kleine uitdagingen in de omgang, vallen hier en daar wat doden en gewonden. Maar ach, mensen genoeg, ze fucken aan als konijnen en wie heeft het spel echt door?

- De Master-Mindfuck is Religie. Een gecomponeerd verzinsel. Iedereen stinkt erin, bidt zich de tyfus en weet nooit of het iets geholpen heeft. Wel lekker slaafs ‘gehoorzaam’ onderdanig leven leiden, de ultieme vorm van zelfindoctrinatie. Iedereen ondergeschikt aan de hogere macht, nietig als een betekenisloze wurm. Mooi, die gaat goed, dat zijn onze gelovige, rationele medemensen? Wereldvreemde mannetjes in vreemde jurken zullen ons wel even vertellen wat het woord van een of andere godheid is? Yeah, right. Die moeten we verder serieus nemen in het leven? Jawel, zou in ieder geval maar doen alsof, anders krijgt je stokslagen of een nekschot. Hier zelf beweren in eigen overtuigingen te geloven is niet echt verstandig om al te veel openbare ruchtbaarheid aan te geven. Dan krijgen we weer een nieuwe ronde van de inquisitie, vallen er weer veel onschuldige slachtoffers en gaat jou je kop kosten. Die strijd ga je glansrijk verliezen tegen de 95% van je medemens die aan deze intellectuele uitdaging lijdt. Geconditioneerde zelfindoctrinatie en hoogmoed geeft deze groep de kracht elkaar op basis van kleine verschillen in de ideologische uitgangspunt al naar het leven te staan. Een dooie meer of minder in eigen gelederen is al geen issue, een onwetende, tegenstander of atheïst afmaken is een soort nobele daad voor de club. Bloedlink die afwijking, tiert al enige duizenden jaren vrijelijk rond hier.. ‘Gij zult niet doden’ is een van de geboden?  Een erg hypocriet lachertje dus.  Uit (onbegrepen)liefde voor goden zijn al vele miljoenen doden gevallen. Dus pas maar op! Tegenspraak uitschakelen is hun primaire drijfveer en bij enkele fanatici ook nog hun favoriete hobby. Zoals gezegd, religie is bloedlink, ‘geloof’ er niets van!

- Overheden zijn per definitie georganiseerde criminele instellingen. Een verkapt verlengstuk van de werkelijke machthebbers. Het politieke rookgordijn tussen massa en heersers. De politici zijn zonder uitzondering stuk voor stuk geselecteerd op het ontbreken van ieder spoortje empathisch vermogen. Zonder weerstand zullen zij het opgelegde beleid ten uitvoer brengen, ongeacht het aantal doden dit tot gevolg zal hebben. Overheden zijn tevens de grootste massamoordenaars van de wereld. Meer dan 270 miljoen vermoorde mensen op verzoek van verschillende overheden in afgelopen halve eeuw alleen al. Ja, ja, je kunt geen eitje bakken zonder een schaaltje te breken zeggen ze zelf en het is natuurlijk voor een ‘nobel’ doel, helaas. Ieder absurd idee ter ondersteuning van het eigen gedachtegoed is voldoende legitimering de massa voor te liegen om het wapenarsenaal weer even te verversen. En waar kun je beter je nieuwe speeltjes testen, of met je oude rommel heen, als uitstorten op enkele niet meewerkende weerloze burgers, die toevallig op wat olie of andere mineralen wonen. Tsja, onze kachel moet nou eenmaal branden en de kassa rinkelt lekker, goed gedaan overheid! We hadden geen ander keuze, helemaal mee eens. Dit was economisch gezien vast de goedkoopste oplossing, stukkie extra te manipuleren land erbij en we zetten nog wat om ook. Hoera, hoera. Iedereen die gaat stemmen is hier medeplichtig aan. Dank, dank, dank, we zijn er blij mee.

- Wetten en Regels zijn ter bescherming van de elite, niet voor de samenleving. Regelgeving is er primair ter bescherming van snode figuren die deze regels hanteren om de massa onder de duim te houden. Zij zien ‘de massa’ als het grootste gevaar wat zich tegen hun kan keren, dus constante waakzaamheid, regulering en tegenmaatregelen zijn noodzakelijk. Wetboeken en regelgeving gelden niet voor het pleps, die zijn geen burger! Die kunnen doen wat ze willen, zo lang de massa er maar geen weet van heeft. Regulering en controle is hier het toverwoord. Afschermen en uitmoorden van onwelgevallige type’s is wereldwijd in alle lagen van de samenleving aan de orde van de dag. Het inmiddels wereldomvattende geautomatiseerde systeem van registratie, toezicht, vergunningen en verplichte controles en sanctioneringen. Uiteraard openbaar ter bescherming van de burgerrechten om de samenleving leefbaar te houden. Het is voor onze bestwil, ach wie heeft het nog door?
 
- Eerlijkheid is louter een concept, wordt echter nergens op deze wereld ten uitvoer gebracht. Het concept ‘eerlijkheid’ is een mooie reclame slogan. Het klinkt erg warm leuk en aangenaam. Daar gaan we voor dus. Hoe dit ten uitvoer moet worden gebracht is een ander verhaal in een wereld gebaseerd op concurrentie en strijd. Alles is oorlog, het recht van de sterkste. Van eerlijkheid is geen sprake. Iedereen is verplicht de reeds opgelegde verplichtingen te volgen, eerlijk of niet. Deze verplichtingen vinden hun grondslag in het oneerlijke verdeel en heers principe. Kunstmatig gecreëerde chronische tekorten in levensbehoeften worden als speelbal tussen rivaliseren groepen ingezet zodat er ‘iemand’, zonder zelf ook maar een enkele tegenprestatie te leveren, exorbitant veel winst kan incasseren. Jawel, alles draait om een oneerlijk verdeling, daar is aan te verdienen. Stabiliteit en eerlijkheid kun je niet van eten hé. Leve het conflict, kassa.

- Commercie (kapitalisme) is openbare oorlog, het recht van de sterkste. ‘Het doel heiligt de middelen’, als macht (geld) het doel is mag ‘alles’. Het koppelen van alle activiteiten ter wereld aan een daarbij behorende afdracht. Het parasitaire hoogstandje van onze economie. Bij elke activiteit liften hele groepen parasieten gratis mee om een deel van de omzet af te romen. De overgebleven ‘winst’ zijn de spreekwoordelijk 30 zilverlingen, een soort zwijgpremie voor het onrecht. Winst is namelijk een vorm van diefstal. Als iemand een dienst levert en daar vergoeding voor mag verwachten, waarom meer vergoeding vragen als de dienst waard was? Daar zit een onbalans in het denken. Als iedereen meer wil vragen als geven is er nooit genoeg om te vragen! Welke egoïstische randdebiel heeft ons dit systeem door de strot geduwd? Ach, ook hier, wie heeft het echt door? De strijd tiert welig, het bedrog groeit nog steeds. Zijn we individueel wel rijk genoeg is de vraag voor het leven. Of er een eerlijke verdeling van arbeid en vergoeding aan ten grondslag ligt schijnt geen hond te interesseren. Als ‘zijn’ rekening maar gevuld is.

We zijn als volk geketend in onnozelheid, onrecht en oneerlijkheid. Alles is gebaseerd op leugens en verdraaiingen over de werkelijke uitwerking van ons gedachtegoed. Leven in een leugen, als slaaf van een onbegrepen bestaan. Zelfs ons eigen wetboek begint met een uitzondering die het beschreven recht weer ongedaan maakt. Snap jij er nog iets van dat niemand in opstand komt maar schijnbaar passief blijft participeren in de leugens, netjes naar zijn werk blijft gaan, zijn belasting, bekeuringen en fluctuerende rente betaald, zich 48 weken per jaar vernederend laat hoereren om tevreden te zijn met het minimumloon en drie zielige weken verlof? En dan accepteren sommige zelfs nog een verbod van de werkgever op bepaalde sport of excentriek uitje omdat de kans op letsel en arbeidsongeschiktheid te hoog zou zijn!  Olé. daar gaan we de oorlog niet mee winnen. De leugens tieren voorlopig nog rond.met dank aan Petrus. Helemaal mijn gedachte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten