ELITE SYSTEEM BEGINT INEEN TE STORTEN


Als alle burgers het systeem niet meer ondersteunen (de 99%) dan is de 1% niks meer. NUL komma NUL.
Heel simpel. Alleen de Burgers denken nog steeds dat ze vrij zijn en zijn bang om uit hun zogenaamde "comfortabele zone" te stappen. 49 weken keihard zwoegen en werken om 3 weken vakantie te kunnen nemen om uit te rusten? Noem je dat een comfortabele zone? Kapot werken en steeds minder over hebben, steeds meer die zogenaamde belastingen betalen? Steeds die zogenaamde bailouts betalen om die zogenaamde in moeilijkheden verkerende banken te redden? Kom op zeg. Word toch eens wakker.
Al eeuwen houden die inteelt elite de burgers voor de gek. Dit plaatje boven spreekt boekdelen. Het is de harde waarheid die vele mensen niet willen (in)zien. Of zelfs ontkennen of zelfs ons complot theorieën als paranoia zien. Die mensen moeten het zelf maar weten. Wij weten wel beter. Het is tijd voor veranderingen.
Het is tijd voor de waarheid. Tijd voor schone energie. Tijd voor echte kennis. Tijd voor echte geschiedenis. Tijd om open te staan voor contact met andere levensvormen in het universum. Tijd voor de Elite hun straf uit te zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten