Lezersbrief: Zeer urgente kwestie vanwege Ebola virus


8-8-2012 Deventer 
Geachte medewerker, 
Betreft: zeer urgente kwestie vanwege Ebola virus 
De brief die ik u schrijf is van zeer ernstige aard en helaas heb ik u niet eerder in kennis kunnen     stellen van deze verontrustende zaken omdat ik zelf nog niet voldoende op de hoogte was.
Maar gezien de volgende feiten is het mijn plicht u te informeren:
Op 30 juli 2012 is door de Ugandese President Yoweri Museveni bevestigd dat er een uitbraak was van het dodelijke Ebola virus in Kampala (Uganda). De WHO meldde dit ook al.
  • Op die datum was reeds 1 gezondheidswerker overleden ent er zijn 14 mensen in Quarantaine geplaatst. De beelden hiervan zijn te vinden op internet op You Tube onder de titel “Ebola virus in Uganda” en ook onder “Ebola, virus, plague”.
  • Gezien de ernst van de uitbraak had het (internationale) vliegveld van Kampala gesloten moeten worden, maar de sporters en toeschouwers zijn  met het vliegtuig naar Londen gegaan, mogelijk met deze ziekte onder de leden.
  • Is men getest op aanwezigheid van het virus? Het Ebola virus manifesteert zich pas na de incubatie-periode, dus mogelijk voelen de sporters zich nog niet ziek, maar dragen het virus bij zich en verspreiden het al. Zowel in de kleedkamers als via andere contacten.
  • Het is dus dringend nodig dat Quarantaine in Londen wordt toegepast, voordat dit virus  de wereld overgaat!  (zie Olympic Fever part 1 en part 2 op internet)
  • In 2000 was er ook een uitbraak van Ebola in Uganda waaraan zeker 400 mensen zijn gestorven. De WHO zegt dat er nu nog geen paniek is…maar toch, degenen die ziek worden gaan in meeste gevallen dood omdat er geen afdoend medicijn is tegen deze ziekte.
Een paar weken geleden gingen een aantal zieke mensen in Uganda naar het ziekenhuis met griepverschijnselen. Maar na een paar dagen begonnen deze 12 mensen te bloeden uit hun neus en mond, en ze overleden  daarna. De verplegers renden weg naar Kampala. Daar werd  9 dagen geleden een uitbraak van Ebola geconstateerd. En 60-80% van de mensen die besmet worden zullen overlijden omdat het 21 dagen duurt en men vaak te laat inziet dat het geen onschuldig virus is, en ook omdat het een heel gevaarlijk virus is. 
Op de Olympische Spelen zijn nu Ugandese sporters (16)  aanwezig die mogelijk  een besmetting hadden opgelopen in Kampala voorafgaand aan hun reis naar Londen.
Hoeveel toeschouwers er zijn uit Uganda is niet bekend…. Maar het feit dat in de Daily Telegraph staat : er zijn veel vragen over lege  zetels waar de sponsors zouten moeten zitten, maar deze Corporate Box  zetels zijn leeg…heel vreemd toch? Weten deze mensen méér?? 
In 1918 gingen er miljoenen dood  ten gevolge van de  Spaanse Griep. Wat nu te doen in Londen? Het enige wat nodig is om een soort “politiestaat” af te kondigen in Londen kan zijn dat er virus rondgaat. Het gaat nu niet meer om Sport maar om overleven! Ik hoop dat ik helemaal ongelijk krijg!
Ik hoop u met deze informatie correct te hebben geïnformeerd en ik verwacht dat u deze verontrustende zaken grondig zult onderzoeken in het belang van de bevolking. 
30-07-2012: Ebola uitbraak in Uganda
Het ministerie van Volksgezondheid in Uganda en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben bevestigd dat er een Ebola uitbraak gaande is in het land. Sinds begin juli zijn er 38 mensen gemeld die besmet zijn met het Ebola virus, waarvan er 16 zijn overleden. De meldingen zijn afkomstig uit het Kibaale district, in het westen van het land. De Ugandese autoriteiten hebben inmiddels maatregelen genomen om een verdere uitbraak te voorkomen. Het risico voor de reiziger is gering. Reizigers wordt geadviseerd algemene hygiëne maatregelen in acht te nemen en contact met vleermuizen en besmette personen te vermijden.
Voor actuele informatie over de uitbraak, zie de epidemieënlijst.
Ebola uitbraak in Uganda (update 1) Melddatum
08-08-2012
Land
Uganda
Ziekte
Ebola
Omschrijving
De Ebola uitbraak die sinds juli jl. gaande is in het Kibaale district is onder controle, maar iedereen wordt nog wel geadviseerd waakzaam te zijn. Er zijn ruim 50 verdachte gevallen gemeld, waarvan er 38 inmiddels zijn bevestigd. 16 mensen zijn overleden aan het virus. Het Ebola virus is zeer besmettelijk en wordt overgedragen via lichaamsvloeistoffen zoals speeksel, transpiratievocht, braaksel en uitwerpselen. Het risico voor reizigers om Ebola te krijgen is heel laag.
Maatregelen
Algemene hygiënemaatregelen en contact met vleermuizen en besmette personen vermijden.
Extra Maatregelen
Geen
Bron
ProMed/WHO 
Volgens de Gezondheidswerkers is de Ebola uitbraak nog niet onder controle. Men weet de bron nog niet. Ebola is zeer besmettelijk. Zie op You Tube: “ebola niet onder controle” 
Overigens zijn er al berichten over het Ugandese Olympisch team te vinden, waarin wordt gemeld dat het team niet goed in vorm is, en onder de maat presteert. Zou hiervoor een medische reden te vinden zijn? Ik hoop het niet. 
Met hoogachting,
Cathalijne Zoete
Deventer
P.S. op internet is een You Tube film te zien van ongeveer 40 minuten, gemaakt over het mogelijke scenario dat men een bacterie zou willen loslaten op de sporters, die vervolgens de schuld krijgen van deze ziekte. Niet duidelijk is wat de gevolgen zullen zijn maar wel duidelijk dat de plannening voor zo’n daad van biologische oorlogsvoering mogelijk is.

Is Londen daarom zo zwaar belegerd?  Wat verwacht men precies, en waarom die enorme hoeveelheid militair materieel? Is het een aanzet tot h et uitroepen van een politie-staat, of massale evacuatie uit Londen? Quarantaine? De opvoeringen tijdens het Openings-ritueel verwijzen wel keer op keer naar de NHS, naar ziekenhuisbedden. Er is al over gesproken dat men een soort 9/11 achtige calamiteit verwacht. Een nieuwe “False Flag”?
Nog meer opmerkelijke zaken te vinden op internet over het virus en een uitbraak:
 - 2012 London Olympics – One Creepy Baby? (overgenomen van http://olympiczion.nl/)
What was the message of this big baby on the stage, surrounded by so many hospital beds? It is disturbing. We might even wake up. That might make us less compliant.
Daarom is de uitzending van de Olympische Spelen door NBC, door ons te bedriegen en zelfs de kleinste hint naar de reden achter de spelen en ceremonieën achterwege te laten, niets minder dan een gigantische samenzwering. De media zijn medeplichtig met het IOC aan het plegen van deze fraude. Als ze dat niet waren, zou hierover een groot probleem bestaan, want het IOC heeft de controle; vergis je daar niet in. Dit verbergen van de reden voor het gebeuren, die simpelweg is het eren en verheerlijken van Zeus, helpt degenen áchter de spelen en de promotie van de spelen door het “Olympisme” in het geniep in onze geest en ons hart en leven te laten binnenglijden. Dit is hoe controle wordt uitgeoefend. Wij bieden geen weerstand tegen iets wat niet als een dreiging wordt waargenomen.
Subliminale programmering is het mechanisme waarmee hun controlesysteem werkt; het slimme commentaar was voorzichtig in elkaar gezet om hun doelen te bereiken. Wat door de media-bedriegers aan ons werd doorgegeven werd gedaan volgens de gewoonten van het occulte, verbergend en onthullend, overdekt met NLP. De marionetten die het scenario van de programmamaker moesten uitspreken faalden er geheel in om een overtuigende uitleg te geven van de vele raadselachtige dingen die ons werden getoond. Waar kwam die griezelige reuzenbaby vandaan? Ik ga proberen om sommige ‘gapende gaten’ in te vullen, door te delen wat ik zag en wat het voor mij betekent.
If this is all new to you, I recommend starting here: Series Links: 2012 London Olympics.
OCCULT MEGA RITUEEL VOOR HET GEBOREN LATEN WORDEN VAN DE ANTICHRIST
Het was dezelfde boodschap die werd gestuurd vanuit Beijing, en Vancouver, overigens, en langs dezelfde lijn. Tot in de details werd er verklapt hoe iets was gedaan en de rol van het Verenigd Koninkrijk daarin. Ik heb al genoeg geschreven over de boodschap en hoe het verstuurd was uit Beijing.  De impact van dit mega ritueel zal evidenter zijn ‘because it builds upon every one that has come before it’,  De tijd is gekomen waarin het boosaardige schema van de aanbidders van Zeus vrucht zal dragen, en andersdenkende stemmen zullen nu gauw tot zwijgen worden gebracht. .
Dus, waar kwam die griezelige baby vandaan? En wat was de betekenis? Als je dit isoleert van al het andere, dan is het niet logisch, maar de boodschappen die gestuurd zijn in het gelaagde systeem van de symboliek van de Olympische Ceremonie zijn overvloedig, dus we kunnen de betekenis ergens anders vandaan halen. Wanneer we ons richten op het overkoepelende thema van het geboren laten worden van de antichrist, de opkomst van de verheerlijkte god-mens en zijn wereldsysteem, dan is het volstrekt logisch!
Bijvoorbeeld, wanneer de gevleugelde fiets-beesten opkomen onder de Klok van Caliban (‘Bell of Caliban’) vandaan, cirkelen ze om iedereen binnen de stadionvloer en zakken dan terug onder de Klok. De commentatoren vertellen ons dan dat zij de oorspronkelijke vredesduiven vertegenwoordigen die losgelaten werden in de oude Olympische Spelen. Wat het symbool betreft zijn het absoluut GEEN duiven, maar, hun actie in overweging nemend en terugdenkend aan het oude Griekenland, kunnen we ons Pegasus herinneren, het gevleugelde paard. Pegasus was een god, een chimaera (zie link, red.).
Er staat een band op het podium bij de ingang naar de mond van deze vleermuizengrot bij uitstek, te zien in een stadion dat dramatisch verlicht is als een blauwe lucht gelijkend op Gotham City. Het zijn de Arctic Monkeys, wat associaties oproept met de vliegende apen van de Wizard of Oz, die trauma veroorzakende agenten van de ‘wicked witch of the West’. De band speelt een spookachtige cover van de Beatles’ klassieker, Come Together. “One thing I can tell you is you’ve got to be free. Come together right now over me.” Hier is het verbindende punt dat een volgorde, die anders volkomen niet opvolgend zou zijn bij al het andere in de context, en de reuzenbaby zou kunnen verklaren. De duiven zijn iriserende gemechaniseerde engelen, demon-goden van de onderwereld. Zij worden uitgenodigd om tezamen over mij te komen (“come together over me”), wat betekent, bedekken in geslachtsgemeenschap als een incubus (demon) met een bereidwillige menselijke partner. Dit is een verbintenis met een supernaturalisme dat volgens een bepaald gebruik, degenen die zo bedekt zijn, vrijmaakt, in de esoterische literatuur en in werkelijkheid. Het is een boosaardige vervalsing, maar desalniettemin heeft het geldigheid. De duiven zijn draken, losgelaten uit hun hol, opgedragen om een voortplantingsritueel uit te voeren met hun magische zaad.
Om deze interpretatie te bekrachtigen, stijgt, op de climax van de scene, een van hen rijdend op zijn fiets op naar de hemelen. Dit doet denken aan de scene van ET, die zelfs wordt genoemd door de commentatoren in duidelijk (opgezet) gemijmer. De mens is opgestegen zoals de opkomst van de donkere ridder, de vleermuisman (‘the rise of the dark knight, the bat man’). Dit is de ascensie van Het BuitenAardse vanuit de zee der mensheid, de ascensie van een god, de dageraad van Apollo, de geboorte van het god-mens antichrist beest! Dit is wat gewrochten is door de sex magick.
Dus, de griezelige reuzenbaby kwam op precies het juiste moment, bij het slot van een bizarre scene vol tovenaars, heksen, verpleegsters, kinderen, ijzeren bedden – en gigantische manipulatieve magische misleiding. Deze geboorte was het doel van het uitspreken van de toverspreuk!
Sommigen hebben blijkbaar de aan hen verkochte versie geslikt, dat het een verzameling van onconventioneel amusement was voor de promotie van de NHS en GOSH, met kinderliteratuur ingebracht om het te doen lijken op een heksenketel, een beetje Peter Pan, Harry Potter en Mary Poppins erin roerend. Als dat alles is wat je er van mee nam, dan zou je kunnen overwegen om je medicijnen enigszins bij te stellen. Sommigen interpreteerden het politiek, als simpelweg een linkse socialistische agenda, omdat de National Health Service het “met publieke gelden betaalde zorgsysteem” in Engeland is. Geïnterpreteerd voor diegenen onder jullie die niet voorbij de nieuwspraak (newspeak) lezen: dat is de door de regering gesponsorde en opgelegde medische dienstenverlening. De NHS is het grootste en oudste door één partij (de regering) betaalde zorgsysteem in de wereld. GOSH is het aangesloten Great Ormond Street Hospital, onderdeel van Great Ormond Street Hospital for Children NHS Foundation Trust. Terwijl het promoten van dat koppel slecht lijkt voor hen die met één oog zien, loensend, ziet het er slechter uit voor hen met een meer geïnformeerd perspectief, veel slechter!
Enige tijd geleden, toen ik voor het eerst hoorde dat Boyle een scene zou gaan maken met verpleegsters en kinderen, wist ik meteen dat dit gebruikt zou worden voor vroedvrouwachtige dingen, voor de bevalling van een baby. Zeus is de vader van een zoon, weet je. Apollo zal geboren worden, maar niet zonder hulp. Dat is waar de NHS erbij komt. En ObamaCare. En …, vul de lege plek in met de naam van jouw officiële regerings-gesponsorde sociale medische machine. De Heer liet mij door de NCR corporate marketing sequentie zien dat het teken van het beest geïmplementeerd zou worden als geïntroduceerd door onze vertrouwde ziekenzorg professionals. Tot die tijd wordt het systeem hevig uitgebuit om ons op die dag voor te bereiden.
Mensen die bang zijn voor hun welzijn en hun vertrouwen stellen in alles wat niet waarlijk door de Heer gegeven wordt komen in een val terecht. Als je jezelf in die strik ziet zitten, kom er dan nu uit. Het is onmogelijk, natuurlijk, maar dit soort dingen is de specialiteit van de Heer. Het echte punt hier, mijn vriend, is te leren vertrouwen op de Heer Y’shua. Zoek en aanvaard alleen wat Hij je geeft. Wacht niet! Zoek de heer voor alles wat je waard bent.
Die griezelige baby aan het einde van die scene heeft iets meer aan ons te zeggen over de onderliggende situatie. De eerste vragen erover zouden kunnen inhouden wanneer, waar en hoe het was verwekt. 
Dat is de magische conceptie van de Baby, Horus, Apollo. In andere woorden, dit is het werk van de Wagneriaanse Nibelungen, Tolkiens ene ring, gemaakt door Sauron/Satan in de vuren van Mordor “om over hen allen te heersen.” Globale heerschappij. Een Luciferische een-wereld-orde van de eeuw. Toen de gouden ring zich bij de andere ringen voegde in de lucht en we ze uiteindelijk opgeheven zagen als het ware boven de wereldbol, signaleerde dit de heerschappij van de gouden goden in het tijdperk van Horus, de dageraad van de gouden eeuw! Dit stemt overeen met wat te zien is in I, Pet Goat II, en het doel van de Illuminati. (Nieuwe Wereld Orde)
Gerelateerde informastie:
Catholic Church – Reptilian Jesus – Satanic Sculptures
Olympic Fever , Part 2. Does Ugandan Ebola Explain London’s Empty Corporate Box Seats ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten