يسعى مشروع القانون الجديد لحظر وصول المستهلك إلى المكملات الغذائية New Bill Seeks to Ban Consumer Access to Dietary Supplements

Zákona byla zavedena do Senátu, která by vyhnala vzhůru ceny doplňků stravy a omezit přístup k nim. Tento zákon má za cíl poskytnout FDA libovolný kontrolu nad tím, doplňky, které máte povoleno mít.
Tento návrh zákona navrhuje, aby se rozházet daňové příjmy, zatímco zatěžování soukromého sektoru s represivní zákony, které budou bránit vědecký pokrok a zvyšují náklady. Čistý efekt bude odnést svůj volný přístup na doplňky stravy.
Farmaceutické zájmy jsou pochopitelně v pozadí této nejnovější úsilí, aby legislativně síly více Američanů na drahé léky na recept a od přírodních způsobů prevence degenerativních onemocnění.
Použijte prosím náš výhodné legislativní činnost centra na e-mail Váš senátory a zástupci na protest proti této nebezpečné právního předpisu.
(Pozn.: Toto sdělení není útok na všech oficiálních zvolen. Mnozí senátoři by byli oklamáni farmaceutické lobbisty, jak budete brzy přečíst.)
Návrh zákona představuje druh federální regulace, která je nejen neúčinné, ale i dusí inovační způsoby, které způsobí trvalé poškození tohoto národa ekonomické životaschopnosti.
Zákona údajně pochází z polemik kolem používání steroidů hráči Major League Baseball. Neetické, protože některé firmy nelegálně prodávaných drog steroidy jako "potravinové doplňky," někteří členové senátu Zdá se, že byl oklamán do podezření, že FDA musí být věnována další pravomoc, aby zakázaly potravinových doplňků přes palubu.
Faktem je, že FDA má k dispozici všechny právní moci, kterou potřebuje k odstranění doplňky stravy, které obsahují nelegální drogy z trhu. FDA nebyla schopna dělat svou práci, a tam jsou společnosti zabývající se prodejem potravinových doplňků, které obsahují léky na předpis. Je-li FDA stále nedaří plnit svou úlohu a pak tyto společnosti budou nadále prodávat drogy-zkažené doplňků bez ohledu na to, jaké nové zákony jsou vytvářeny Kongresu.
Rozhořčení nad tím návrh zákona vyjádřil tolik doplnit spotřebitele je, že dává FDA široké a svévolné nové síly k odstranění přírodních produktů z trhu. Vzhledem k tomu, FDA (a Kongresu) dominují velké farmaceutické zájmy, bude tento návrh zákona skutečně umožní farmaceutické firmy k ovládání, které doplňují máte přístup.
Možná si vzpomínáte FDA zákaz loni účinnější forma vitaminu B6 (pyridoxamine), protože farmaceutická společnost chce, aby ji schválila jako nové drahé léky na předpis k léčbě diabetické selhání ledvin.
Pokud tento zákon prošel, je, bude to dělat to mnohem snazší pro farmaceutické firmy, aby soubor použití patentů, jež jsou nyní levné potravinových doplňků a přeměnit je na neskutečně drahou "drog." Stačí se podívat na ceny léků na předpis rybí olej, který tak mnoho kardiologů jsou předepisování svých pacientů. Stojí to asi sedmkrát více, než stejné množství EPA / DHA rybí olej můžete zakoupit jako potravinový doplněk. Jen si představte, pokud FDA dostal svévolné moci zakázat omega-3, potravinové doplňky!
S cílem klamat veřejnost o skutečné povaze tohoto zákona, byl jmenován Doplněk stravy pro bezpečnost akt 2010 (DSSA). Údajně na ochranu spotřebitelů, ale vyvstává otázka, od čeho?
Podle zveřejněné zprávy American Association of Poison Control Centers, nikdo nezemřel v roce 2008 v důsledku přijetí dietní supplement.1 skutečností je, že legitimní zprávy o úmrtí způsobených dietní doplňky stravy v tomto století, jsou prakticky bez - nulové.
Přes tento záznam bezpečnostní trati, by tento návrh zákona poskytnout úřadu FDA, aby vypracovala seznam povolených doplňků a zakázané (a doplnění potence). To samo zničí váš volný přístup k doplňky. Ale je tu víc.
Neexistuje žádný reálný svět Důvodem pro tuto právní předpisy. Přesto tento návrh zákona by automaticky způsobit potravinový doplněk se klasifikují jako "falešného", je-li "vyrábí, balí, rozhodl, distribuovány, označených nebo licenci potravinový doplněk společností, která není registrována s ministrem". "Tajemník" v tomto případě je ministr zdravotnictví a sociálních služeb, oddělení federální vlády, která dohlíží FDA.
Registrační požadavky by přidat vrstev režijní náklady výrobců, kteří jsou již plně v souladu se současnými správné výrobní praxe (cGMP) a jsou kontrolovány podle FDA. Bylo by také vytvořit celou novou kategorii daňových poplatníků-financovaných byrokraté, kteří by dohlížela na to odporné expanzi federální kontrolu nad potravinový doplněk přístup.
Proces registrace bude vyžadovat papírování, které mají být předloženy federální vlády pro každou novou formulaci, re-formulace, nová složka, atd. Výsledkem bude mít, jaké jsou nyní low-cost přírodních doplňků a síla administrativní úkoly, aby měly více do souladu s ustanoveními nedostupná léky na předpis.
Tyto požadavky na registraci zatěžující také mandát objemný papírování podání pro nové složky, které dávají FDA více energie na DENY "souhlas" na přírodní složky. Toto ustanovení návrhu zákona by dále omezily dostupnost nových potravinových doplňků přichází na trh ... skutečně dává farmaceutické společnosti monopol nad tím, co nového zdravotní produkty, které je povoleno používat. Jakékoliv nové produkty, které dělají to na trh bude mít vyšší náklady spojené s dodržuje ustanovení tohoto zákona je nového obstrukční mandátů.
FDA již vyžaduje, aby výrobci uchovávat záznamy o závažných nežádoucích účinků. Tento zákon bude vyžadovat, aby všechny "non-závažné nežádoucí účinky" být předložen federální vládě. Problém je, že když velká skupina lidí, kteří se každý výrobek, tam jsou vždy náhodná nežádoucí účinky. To znamená, že daný produkt, FDA může trvat libovolně seznam negativních zpráv, které jí a použít ji jako základ pro chod produkt, i když nebylo jediné platné nežádoucí reakce! Opět by farmaceutické společnosti schopny na základě zákona o svobodě informací, získat přístup k náhodné hlášení nežádoucích účinků a petice FDA REMOVE doplnit z trhu. (Existuje samozřejmě milionů případů závažných nežádoucích účinků, včetně mnoha úmrtí-v-souboru s FDA o léky, které schválí, ale samozřejmě jsou tyto léky prakticky nikdy staženy z trhu FDA).
FDA již má rozsáhlé pravomoci k odstranění nebezpečných výrobků. Tato právní úprava by umožnila FDA zákaz cokoli, pokud to jen "rozumná pravděpodobnost", že existuje vážný problém s výrobkem. Tento druh vlastního uvážení orgánu, dává FDA tyranské moci zakázat doplňky, moc jim neváhal použít, když jsem měl to.
Připomeňme, že v časných 1990, FDA prohlásil, že mnoho doplňků dnes používá, CoQ10 včetně, selen, chrom, se svou podstatou nebezpečné. Veřejnosti vzpouře proti absurdní prohlášení FDA vedlo k průchodu potravinový doplněk pro zdraví a školský zákon (DSHEA) z roku 1994. To je zákon, který chrání práva spotřebitelů 'přístup k low-cost doplňky stravy. Doplněk stravy pro bezpečnost zákon (DSSA) by se do značné míry vykuchat ochrany poskytované DSHEA.
Jen si představte, vlastnící farmaceutické společnosti a jednání od lékařů, aby pacienti odmítají vzít drahý vedlejší účinek-náchylný drog. Místo toho se dozvíte, že přecházejí na low-cost doplňky stravy, že nemůžete patent.
Protože jste kontrolu velké procento Kongresu, Logickým řešením je, aby přijaly právní předpisy, které umožní kontrolu potravin a léčiv (které také kontrola) odstranit doplňky, které soutěží s drogami. To je přesně to, co Doplněk stravy pro bezpečnost akt 2010 (DSSA), bude-li plnit Big Pharma má svou cestu.
Největší hospodářskou výzvou tato země potýká, je, jak se vypořádat s uprchlému náklady nemocí péči (říkají, že "zdravotní péči", když to není). Co se rozumí málokdo je, že není žádný skutečný nákladů na zdravotní péči krizi. Lékařská péče je dnes tak drahé, protože to bylo tak hanebně a pře-regulovaná. Choroby náklady na péči, jinými slovy, je do nebe volá fakt hyper-nahuštěné ve srovnání s tím, co jejich tržní cena bude.
FDA selhání, Podvod a zneužití je název nové knihy, která dokumentuje, že náklady na péči o nemoci jsou výsledkem nekonečné legislativy prošel Kongresem, která umožňuje zemím v konvenční medicíně vydělat nemravné zisky, zatímco národní hospodářství se hroutí pod tíhou bizarní cen pro nebezpečné a minimálně účinné terapie.
Doplněk stravy pro bezpečnost navrhovaného zákona z roku 2010 je mimořádný příklad toho, jak tento druh zákeřné předpisů vzniká a jak se veřejnost v omyl, myslet si, že Kongres se snaží "chránit" je (v tomto případě z ničeho), kdy skutečný účel těchto právních předpisů je dále obohatit zakořeněné drogový kartel, který už dávno koupil a zaplatil za většinu v Kongresu a FDA.
Doplněk stravy pro bezpečnost zákon od roku 2010, je do očí bijící příklad toho, jak Kongres narušuje volný trh a soukromý sektor decimates inovací.
Povzbudivou zprávou je, že počet uživatelů specializované příplatek je obrovský. Žádám každého z Vás se zde pohodlně upozornit své dva senátoři a zástupci k této tyranské právní předpisy, které by nemělo být co-podporovaný, a že by měl být důrazně proti.
Stejně jako v roce 1980 a 1990, většina veřejnosti je jednoznačně na naší straně. Váš hlas musí být slyšet přebírat dravé finanční vliv farmaceutických firem vládnou nad Kongresem.


A bill has been introduced to the Senate that would drive up the cost of dietary supplements and restrict your access to them. This bill seeks to give the FDA arbitrary control over what supplements you are allowed to have.

This bill proposes to squander tax revenue, while burdening the private sector with oppressive laws that will hinder scientific advances and increase costs. The net effect will be to take away your free access to dietary supplements.

Pharmaceutical interests are obviously behind this latest effort to legislatively force more Americans towards expensive prescription drugs and away from natural ways of preventing degenerative disease.

Please use our convenient legislative action center to e-mail your Senators and Representatives to protest against this dangerous piece of legislation.

(Note: This communication is not an attack on any elected official. Many Senators would have been deceived by pharmaceutical lobbyists, as you will soon read.)

The bill represents the kind of federal regulation that is not only ineffective, but also suffocates innovation in ways that inflict permanent damage to this nation’s economic vitality.

The bill supposedly originates from the controversy surrounding the use of steroids by Major League Baseball players. Since some unethical companies illegally sold steroid drugs as “dietary supplements,” certain members of the Senate appear to have been deceived into believing that the FDA needs to be given additional power to ban dietary supplements across the board.

The fact is that the FDA has all the legal authority it needs to remove supplements that contain illegal drugs from the market. The FDA has failed to do its job, and there are companies selling dietary supplements that contain prescription drugs. If the FDA continues to fail to do its job, then these companies will continue to sell drug-tainted supplements no matter what new laws are created by Congress.

The outrage over this bill expressed by so many supplement consumers is that it gives the FDA broad and arbitrary new powers to remove natural products from the marketplace. Since the FDA (and Congress) is dominated by large pharmaceutical interests, this bill will effectively enable drug companies to control which supplements you have access to.

You may recall the FDA’s ban last year of a more effective form of vitamin B6 (pyridoxamine) because a pharmaceutical company wants to have it approved as an expensive new prescription drug to treat diabetic kidney failure.

If this bill is passed, it will make it far easier for pharmaceutical companies to file use patents on what are now inexpensive dietary supplements and convert them into outrageously priced “drugs.” Just look at the cost of prescription drug fish oil that so many cardiologists are prescribing to their patients. It costs about seven times more than the same amount of EPA/DHA fish oil you can buy as a dietary supplement. Just imagine if the FDA was given arbitrary power to ban omega-3 dietary supplements!

In order to mislead the public about the true nature of this bill, it has been named the Dietary Supplement Safety Act of 2010 (DSSA). It purports to protect consumers, but the question arises, from what?

According to a published report by the American Association of Poison Control Centers, no one died in the year 2008 as a result of taking a dietary supplement.1 The facts are that legitimate reports of deaths caused by dietary supplements in this century are virtually non-existent.

Despite this safety track record, this bill would give the FDA authority to draw up a list of allowed and disallowed supplements (and supplement potencies). This alone would destroy your free access to supplements. But there is more.

There is no real world rationale for this legislation. Yet this bill would automatically cause any dietary supplement to be classified as “adulterated” if it is “manufactured, packaged, held, distributed, labeled or licensed by a dietary supplement company not registered with the Secretary.” The “Secretary” in this case is the Secretary of Health and Human Services, the department of the federal government that oversees the FDA.

The registration requirements would add layers of overhead costs to manufacturers who are already fully compliant with current Good Manufacturing Practices (cGMP) and are inspected by the FDA. It would also create an entire new category of taxpayer-funded bureaucrats who would oversee this hideous expansion of federal control over dietary supplement access.

The registration process would require paperwork to be submitted to the federal government for every new formulation, re-formulation, new ingredient, etc. The effect will be to take what are now low-cost natural supplements and force the paperwork requirements to be more closely aligned with those of unaffordable prescription drugs.

These burdensome registration requirements also mandate voluminous paperwork submissions for new ingredients that give the FDA more power to DENY the “approval” of a natural ingredient. This clause of the bill would further reduce the availability of new dietary supplements coming to the market…effectively giving pharmaceutical companies a monopoly over what new health products you are allowed to use. Any new products that make it to market will carry the higher cost associated with complying with this bill’s new obstructive mandates.

The FDA already requires manufacturers to maintain records of serious adverse reaction reports. This bill would require that all “non-serious adverse events” be submitted to the federal government. The problem is that when a large group of people take any product, there are always coincidental adverse reactions. This means that for any given product, the FDA can arbitrarily take the list of adverse reports submitted to it and use it as a basis to remove the product, even if there was not a single valid adverse reaction! Once again, pharmaceutical companies would be able, under the Freedom of Information Act, to gain access to coincidental reports of adverse reactions and petition the FDA to REMOVE the supplement from the market. (There are of course millions of cases of serious adverse reactions—including many deaths—on file with the FDA about the drugs they approve, but of course these drugs are virtually never withdrawn from the marketplace by the FDA.)

The FDA already has broad powers to remove dangerous products. This legislation would enable the FDA to ban anything if they have only “reasonable probability” that there is a serious problem with a product. This kind of discretionary authority gives the FDA tyrannical power to ban supplements, a power they have not hesitated to use when they’ve had it.

Recall that in the early 1990s, the FDA declared that many of the supplements used today, including CoQ10, selenium, and chromium, were inherently dangerous. The public’s revolt against the FDA’s absurd proclamation led to passage of the Dietary Supplement Health and Education Act (DSHEA) of 1994. This is the law that protects consumers’ rights to access low-cost dietary supplements. The Dietary Supplement Safety Act (DSSA) would largely eviscerate the protections afforded by DSHEA.

Just imagine owning a pharmaceutical company and hearing from physicians that patients are refusing to take your expensive side effect-prone drugs. Instead you learn they are switching to low-cost dietary supplements that you cannot patent.

Since you control a large percentage of Congress, the logical solution is to have legislation enacted that will enable the FDA (that you also control) to remove supplements that compete with your drugs. That is exactly what the Dietary Supplement Safety Act of 2010 (DSSA) will accomplish if Big Pharma has its way.

The greatest economic challenge this country faces is how to deal with runaway disease care costs (they call it “health care” when it isn’t). What few understand is that there is no real medical cost crisis. Medical care is so expensive today because it has been so corruptly over-regulated. Disease care costs, in other words, are egregiously hyper-inflated compared to what their free market price would be.

FDA Failure, Deception and Abuse is the title of a new book that documents that disease care costs are a result of endless legislation passed by Congress that enables those in conventional medicine to earn obscene profits, while the nation’s economy collapses under the burden of outlandish prices for dangerous and minimally effective therapies.

The proposed Dietary Supplement Safety Act of 2010 is an egregious example of how this kind of insidious legislation comes into being, and how the public is deceived into thinking that Congress is seeking to “protect” them (in this case from nothing), when the real purpose of the legislation is to further enrich the entrenched drug cartel that long ago bought and paid for most of Congress and the FDA.

The Dietary Supplement Safety Act of 2010 is a blatant example of how Congress undermines free markets and decimates private sector innovation.

The encouraging news is that the numbers of dedicated supplement users are enormous. I ask each and every one of you to click here to conveniently alert your two Senators and Representatives about this oppressive legislation that should not be co-sponsored and should instead be vigorously opposed.

As in the 1980s and 1990s, the majority of the public is strongly on our side. Your voice needs to be heard to usurp the predatory financial influence pharmaceutical companies wield over Congress.


وهناك مشروع قانون قد قدم إلى مجلس الشيوخ التي من شأنها أن ترفع من تكلفة المكملات الغذائية وتقييد وصولك إليها. هذا المشروع يسعى لاعطاء ادارة الاغذية والعقاقير التعسفي السيطرة على ما يكمل مسموح لك أن لديها.
ويقترح مشروع القانون هذا الى تبديد عائدات الضرائب ، في حين إثقال كاهل القطاع الخاص مع القوانين القمعية التي من شأنها أن تعوق التقدم العلمي وزيادة التكاليف. الأثر الصافي سيكون لتسلبك حرية الوصول إلى المكملات الغذائية.
ومن الواضح أن مصالح الصيدلانية وراء هذا الجهد الأخير لقوة تشريعيا مزيد من الأميركيين نحو أدوية باهظة الثمن ، وبعيدا عن الطرق الطبيعية للوقاية من الأمراض التنكسية.
الرجاء استخدام تشريعية ملائمة لعمل مركز البريد الإلكتروني الخاص بك الشيوخ والنواب للاحتجاج على هذه القطعة الخطيرة للتشريع.
(ملاحظة : هذا الاتصال لم يتم أي هجوم على أي من المسؤولين المنتخبين. كثير من أعضاء مجلس الشيوخ من شأنه أن تعرضنا للخداع من جانب جماعات الضغط الصيدلانية ، كما كنت قريبا القراءة.)
ويمثل مشروع القانون هذا النوع من التنظيم الاتحادي ليست فقط غير فعالة ، ولكن أيضا يخنق الابتكار في السبل التي تلحق أضرارا دائمة لهذه الأمة الحيوية الاقتصادية.
مشروع قانون من المفترض أن تنبع من الجدل حول استخدام المنشطات من قبل لاعبي الرائد دوري البيسبول. لأن بعض شركات الأدوية التي تباع بصورة غير قانونية غير أخلاقية كما الستيرويد "المكملات الغذائية ،" بعض أعضاء مجلس الشيوخ على ما يبدو خدعت الى الاعتقاد بأن ادارة الاغذية والعقاقير يجب إعطاء قوة إضافية لحظر المكملات الغذائية عبر المجلس.
والحقيقة هي أن الهيئة لديها كل السلطة القانونية التي تحتاج إلى إزالة الملاحق التي تحتوي على المخدرات غير المشروعة من السوق. ادارة الاغذية والعقاقير قد فشلت في أداء وظيفتها ، وهناك شركات بيع المكملات الغذائية التي تحتوي على عقاقير طبية. اذا كانت ادارة الاغذية والعقاقير ما زال يتقاعس عن أداء وظيفتها ، ثم هذه الشركات سوف تواصل بيع المخدرات ملاحق ملطخة مهما كانت القوانين الجديدة التي يتم إنشاؤها من قبل الكونجرس.
الغضب من هذا القانون التي أعرب عنها حتى استكمال العديد من المستهلكين هي أنها تعطي ادارة الاغذية والعقاقير واسعة النطاق وتعسفية صلاحيات جديدة لإزالة المنتجات الطبيعية من السوق. منذ ادارة الاغذية والعقاقير (والكونغرس) هي التي تهيمن عليها مصالح الصيدلانية كبير ، وسيكون هذا المشروع على نحو فعال تمكين الشركات للسيطرة على المخدرات الذي يكمل لديك حق الوصول إلى.
تذكرون ادارة الاغذية والعقاقير في الحظر العام الماضي لنموذج أكثر فعالية من فيتامين B6 (pyridoxamine) لأن الشركة الدوائية يريد أن يكون وافق باعتبارها مكلفة وصفة دواء جديد لعلاج مرض السكري والفشل الكلوي.
اذا تم تمرير مشروع القانون هذا ، وسوف تجعل من الأسهل بكثير لشركات الأدوية أن ملف استخدام براءات الاختراع على ما هي الآن مكلفة المكملات الغذائية وتحويلها إلى تسعير شنيع "المخدرات". انظروا إلى تكاليف الأدوية التي تصرف بوصفات زيت السمك أن الكثير من أمراض القلب ووصف لمرضاهم. يكلف حوالى سبع مرات أكثر من نفس الكمية من وكالة حماية البيئة / إدارة الشؤون الإنسانية زيت السمك يمكنك شراء كمكمل غذائي. تخيل فقط لو تم منح الهيئة بسلطة تعسفية لحظر اوميجا 3 المكملات الغذائية!
من أجل تضليل الرأي العام حول الطبيعة الحقيقية لمشروع القانون هذا ، فقد كان اسمه في ملحق قانون السلامة الغذائية لعام 2010 (DSSA). كان يهدف إلى حماية المستهلكين ، ولكن السؤال الذي يطرح نفسه ، من ماذا؟
وفقا لتقرير نشرته الجمعية الأمريكية لمراكز مكافحة السموم ، لم يكن احد توفي في العام 2008 نتيجة لاتخاذ supplement.1 الغذائية والحقائق هي ان التقارير المشروعة من الوفيات الناجمة عن المكملات الغذائية في هذا القرن هي عمليا غير موجود.
على الرغم من هذا المسار سجل السلامة ، فإن هذا القانون يعطي سلطة الهيئة لوضع قائمة المسموح وغير مسموح بها ملاحق (وpotencies تكملة). هذا وحده من شأنه أن يدمر لديك حرية الوصول إلى الملاحق. ولكن هناك ما هو أكثر.
ليس هناك في العالم الحقيقي الأساس المنطقي لهذا التشريع. إلا أن هذا القانون لن يؤدي تلقائيا إلى أي مكملة للوجبات الغذائية إلى أن تصنف على أنها "المغشوشة" اذا كان "المصنعة والمعبأة ، التي عقدت ، وزعت ، المسمى أو مرخص من قبل الشركة مكملة للوجبات الغذائية غير مسجلة مع الأمين." إن "أمين" في هذه الحالة هو وزير الصحة والخدمات البشرية ، وإدارة للحكومة الاتحادية التي تشرف على ادارة الاغذية والعقاقير.
شروط التسجيل من شأنه أن يضيف طبقات من التكاليف العامة للمصنعين الذين هم بالفعل متوافقة تماما مع ممارسات التصنيع الجيدة الحالية (cGMP) ، ويتم تفتيشها من قبل ادارة الاغذية والعقاقير. ومن شأنه أيضا أن يخلق فئة جديدة بالكامل من يمولها دافع الضرائب البيروقراطيين الذين سيشرفون هذا التوسع البشعة من السيطرة الاتحادية على الوصول مكملة للوجبات الغذائية.
عملية التسجيل يتطلب الأوراق التي ستقدم إلى الحكومة الاتحادية عن كل صياغة جديدة ، وإعادة صياغة ، العنصر الجديد ، وما إلى ذلك تأثير سيكون لاتخاذ ما هي الآن منخفضة التكلفة المكملات الطبيعية والقوة لمتطلبات العمل الورقي إلى أن تكون أكثر عن كثب تتماشى مع تلك العقاقير بأسعار معقولة.
هذه شروط تسجيل مرهقة أيضا ولاية الأوراق المقدمة وافرة لمكونات جديدة لادارة الاغذية والعقاقير التي تعطي مزيدا من السلطة لإنكار موافقة "" من مكونات طبيعية. هذه الفقرة من مشروع القانون من شأنه أن يقلل من توافر المكملات الغذائية الجديدة القادمة إلى السوق... معطيا شركات الأدوية احتكار ما المنتجات الصحية الجديدة مسموح لك استخدام. أي من المنتجات الجديدة التي تجعل من السوق سوف تحمل ارتفاع التكلفة المرتبطة الامتثال لهذا القانون ولايات جديدة معرقلة.
ادارة الاغذية والعقاقير يتطلب بالفعل مصنعين للحفاظ على السجلات من تقارير خطيرة عن رد فعل سلبي. مشروع القانون هذا يتطلب أن جميع "غير جدية الأحداث السلبية" الذي سيقدم إلى الحكومة الاتحادية. والمشكلة هي أنه عندما قامت مجموعة كبيرة من الناس تتخذ أي منتج ، وهناك دائما ردود الفعل السلبية من قبيل الصدفة. هذا يعني أن أي منتج معين ، لا يمكن للادارة الاغذية والعقاقير بصورة تعسفية تتخذ قائمة التقارير السلبية التي تقدم إليها واستخدامها كأساس لإزالة هذا المنتج ، حتى لو لم يكن هناك رد فعل سلبي واحدة صحيحة! مرة أخرى ، من شأنه أن شركات الأدوية تكون قادرة ، في إطار قانون حرية المعلومات ، للوصول إلى تقارير من قبيل الصدفة من ردود الفعل السلبية وادارة الاغذية والعقاقير التماسا لإزالة الملحق من السوق. (وهناك الملايين من الحالات من خلال ردود الفعل السلبية الخطيرة ، بما في ذلك العديد من الوفيات ، في ملف لدى ادارة الاغذية والعقاقير عن الأدوية التي توافق ، ولكن بالطبع هذه العقاقير هي تقريبا أبدا سحبها من السوق من قبل ادارة الاغذية والعقاقير.)
ادارة الاغذية والعقاقير بالفعل سلطات واسعة لإزالة المنتجات الخطرة. هذا التشريع من شأنه أن يمكن الهيئة من أجل حظر أي شيء إلا إذا كان لديهم "الاحتمال المعقول" ان هناك مشكلة خطيرة مع منتج. هذا النوع من سلطة تقديرية تمنح الهيئة سلطة مستبدة لحظر ملاحق ، وهي السلطة التي لم تتردد في استخدامها عندما كان لديهم ذلك.
نذكر أنه في أوائل 1990s ، أعلنت ادارة الاغذية والعقاقير ان العديد من المكملات الغذائية المستخدمة اليوم ، بما في ذلك CoQ10 والسيلينيوم ، والكروم ، وكانت خطرة في حد ذاتها. الجمهور تمرد ضد ادارة الاغذية والعقاقير في إعلان عبثية أدت إلى إقرار ملحق الصحة الغذائية وقانون التعليم (DSHEA) لسنة 1994. هذا هو القانون الذي يحمي حقوق المستهلكين للوصول إلى ذات التكلفة المنخفضة المكملات الغذائية. لحمية الملحق قانون السلامة (DSSA) من شأنه أن يسلب ذلك إلى حد كبير الحماية التي توفرها DSHEA.
مجرد تصور امتلاك شركات الأدوية ومسمع من الأطباء أن المرضى الذين يرفضون خذ الثمن الآثار الجانبية المعرضة للعقاقير. بدلا من ذلك كنت تعلم أنها آخذة في التحول الى منخفض التكلفة المكملات الغذائية التي لم تتمكن من براءات الاختراع.
منذ كنت السيطرة على نسبة كبيرة من الكونغرس ، والحل المنطقي هو أن تكون التشريعات التي سنت من شأنها أن تمكن من إدارة الأغذية والعقاقير (التي قمت أيضا السيطرة) لإزالة الملاحق التي تتنافس مع المخدرات. هذا هو بالضبط ما لحمية الملحق قانون السلامة من عام 2010 (DSSA) سوف تنجز إذا فارما كبير لها طريقتها.
أكبر تحد اقتصادي يواجه هذا البلد هو كيفية التعامل مع تكاليف الرعاية هارب المرض (يسمونها "الرعاية الصحية" عندما لا يكون). قليل ما فهمه هو أنه ليس هناك أزمة حقيقية في التكاليف الطبية. الرعاية الطبية هي مكلفة جدا اليوم لأنه قد تم حتى فسادا على مدى التنظيم. المرض تكاليف الرعاية الصحية ، وبعبارة أخرى ، هي سافرة فرط تضخم بالمقارنة مع ما والسوق الحرة سوف يكون الثمن.
فشل ادارة الاغذية والعقاقير ، والخداع والتعسف هو عنوان كتاب جديد ان الوثائق التي تكاليف الرعاية المرض هي نتيجة للتشريعات التي لا نهاية لها التي اقرها الكونغرس التي تمكن هؤلاء في الطب التقليدي لكسب أرباح فاحشة ، في حين أن اقتصاد البلاد ينهار تحت وطأة أسعار غريب لعلاجات خطرة والحد الأدنى من الفعالية.
الملحق المقترح للقانون السلامة الغذائية لعام 2010 هو مثال فاضح على مدى هذا النوع من التشريعات غدرا يأتي الى حيز الوجود ، وكيف يمكن للجمهور هو إيهام بأن المؤتمر يسعى "لحماية" عليهم (في هذه الحالة من لا شيء) ، وعندما الغرض الحقيقي من هذا القانون هو لمزيد من إثراء الراسخة بأن عصابة لتهريب المخدرات منذ فترة طويلة ودفعت ثمنه أكثر من الكونجرس وادارة الاغذية والعقاقير.
في ملحق قانون السلامة الغذائية لعام 2010 هو مثال صارخ على كيفية الكونغرس يقوض الأسواق الحرة ، ويهلك من القطاع الخاص الابتكار.
والنبأ السار هو أن أعداد مستخدمي ملحق مخصص هائلة. أطلب من كل واحد منكم لانقر هنا للتنبيه مريح لكم اثنين من الشيوخ والنواب حول هذا التشريع القمعي الذي لا ينبغي أن تشترك في رعايتها ، ويجب بدلا من ذلك معارضة شديدة.
كما هو الحال في 1980s و 1990s ، فإن غالبية الجمهور بقوة من جانبنا. صوتك يحتاج إلى أن يستمع إلى اغتصاب تأثير المفترسة المالية الشركات الصيدلانية تمارس على الكونغرس.

 

2 opmerkingen:

  1. Anoniem12/18/2012

    You could definitely see your enthusiasm within the work
    you write. The arena hopes for even more passionate writers like you who aren't afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.
    Stop by my web blog - www.butuanblogs.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem12/18/2012

    Wow, amazing blog format! How lengthy have you ever been running
    a blog for? you made blogging look easy. The whole look of your site is wonderful, let alone the content material!
    Feel free to visit my web blog :: instant loan

    BeantwoordenVerwijderen