Edel metalen als reddingsboten in een zinkend schip...

De muzikanten zijn aan het rommelen als de wereld brandt. Mondiale markten varen langzaam in een oceaan van hebzucht, domheid en compromis. Honderden jaren geleden, massa's mensen gingen de straten van Europa op en dansden als een gek in een soort van nationale "Moshpit". De oorzaak van deze "St. Vitus "manie is nooit gediagnosticeerd.
Vandaag zijn we getuige van een vergelijkbaar type van het irrationeel gedrag van Prominente politici en economische elites die een macabere dans
aan het doen zijn in de grote balzaal van het zogenaamd onzinkbare schip van staat. Hoe anders is het te verklaren dat de schuld reducties wordt beschouwd behalve misschien een paar biljoen dollar in de komende tien jaar? Ze worden geprezen als zinvolle hervormingen. In werkelijkheid zijn ze pleisters aangebracht op een slagaderlijke bloeding als gevolg van enorme schulden en torenhoge tekorten.
Het is gewoon niet logisch. Deze tien jaar van leugens en listen om schulden onder controle te houden zijn een inadequate tourniquet die alleen zal verergeren en meer zal bloeden. Enorme schuld stijgt en tekorten zal blijven groeien. De maatregelen die nodig zijn om de patiënt te doen herleven zijn nergens voorgesteld. Onze publieke sector is gezwollen en onherkenbaar.
Wat nodig is, is een rationele collectief dat in ieder geval ons financieel schip laat drijven. We zijn langzaam aan het verdrinken in een systeem dat elk jaar 6700 miljard dollar dollar kosten op alle niveaus van de overheid, federale, provinciale en gemeentelijke.
Een grote zwendel is ontstaan ​​als onze leiders zich vooral richten op maatregelen die in het beste geval slechts even een verlenging geven. Ze zijn niet bezig met het nemen van de stappen die nodig zijn voor het voortbestaan ​​van ons land. Uitgaven en bonussen moeten operatief in worden gesneden. Politieke varkens moeten effectief worden uitgeroeid. Belastingverhogingen moeten worden benaderd met uiterste zorg, hoe minder we de patiënt doden.
Helaas, er zijn maar weinig hedendaagse leiders die de morele ethicality, statuur en moed om de noodzakelijke acties die onze Founding Fathers zouden hebben genomen als ze waren geconfronteerd met soortgelijke uitdagingen te maken.
George Washington's Farewell Address gepubliceerd in 1796 had het goed. Met een visie, kenmerk van een bijbelse profeet, hij keek ver vooruit, tweehonderdvijftien jaar, naar onze tijd. In niet mis te verstane taal, waarschuwde hij tegen het onnodig buitenlandse verwikkelingen en het maken van de overmatige schuldenlast kan de toekomst voor onze kinderen zinloos zijn , dat het terecht onze verantwoordelijkheid zou moeten zijn om correct te zijn.
In plaats daarvan worden we omringd door leiders die profiteren van een systeem van vriendjespolitiek, handel met voorkennis en leveraged van stemmen kopen. Politici zullen weer worden geconfronteerd met nog meer schulden in november van 2012 indien hun economische onverantwoordelijkheid een rotzooi blijft.
Het heeft geen zin een begroting voor 2012 te maken boven de 2,2 biljoen dollar dollars als verwachte inkomsten. Simpel gezegd onze uitgaven is veel meer dan onze inkomsten. De waarheid is dat we blut zijn als een natie. We zijn niet in geslaagd in onze huishoudens in zo'n roekeloze manier van leven.
Binnenkort zal een "compromis" bereikt worden. Het zal precies dat zijn om een politieke gezichtsverlies te vermijden voor dit moment. De echte strijd-lijnen zullen uiteindelijk geconfronteerd worden als we de verkiezingen van 2012 zien met een grote nasleep.
Edele metalen vertegenwoordigen reddingsboten in het midden van wat Goud Stock Trades heeft bestempeld als de "Titanic syndroom" - de verwaandheid dat onze financiële schip is onzinkbaar. Dus hebben ze de champagne klaar voor de aankondiging in afwachting van compromis en uitvluchten. We kunnen lopen voor een tijdje, maar we zullen niet kunnen verbergen voor de komende zondvloed van 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten