Fluoride: De onzichtbare giftige medicijn in de watervoorziening

De onzichtbare IQ verlagend medicijn die de meeste mensen dagelijks consumeren.

Wist u dat er een "onzichtbaar" drug is die een meerderheid van de mensen consumeren op een dagelijkse basis-een geneesmiddel zo schadelijk is dat het is bewezen dat het ernstige gezondheidsproblemen geeft, waaronder schade aan je botten en tanden, evenals uw nieren veroorzaken, de schildklier, de pijnappelklier klier, en zelfs je hersenen. Dit "geneesmiddel" is zo alomtegenwoordig dat meer dan 40 procent van alle tieners in de leeftijd tussen 12 en 15 zichtbare tekenen hebben van te zijn overgedosseerd en schokkend, recente internationale studies hebben bewezen dat zelfs kleine doses van dit "geneesmiddel" een lager IQ geven aan de kinderen.

Wat is dit "medicijn"? Fluoride.

http://4.bp.blogspot.com/_ZOwnzvDYQ40/TSz4eKoKusI/AAAAAAAABfw/-Qqe4xeW-DA/s1600/Fluoride+Dirty+Bomb.jpg

U wordt vergiftigd zonder uw toestemming ...

Velen realiseren zich niet dat fluoride inderdaad een drug is. In feite, als je hebt besloten je wilde te nemen, zou je een recept voor moeten krijgen. Toch is het toegevoegd aan de gemeentelijke watervoorzieningen en in verschillende producten zoals tandpasta die bereiken van meer dan 6 miljard mensen, inclusief kinderen en ouderen. Dit is een belangrijk probleem, want zodra je het toevoegd aan het water/producten/tandpasta, je hebt geen manier van meten hoeveel van dit "geneesmiddel" een bepaalde persoon zal verbruiken op een bepaalde dag.

Beschouw dit: 

Het is illegaal en onethisch voor een arts om u een geneesmiddel te geven zonder opgave dosering, en om niet uw gezondheid te controleren op bijwerkingen van het geneesmiddel. Toch is uw politiek niet alleen toegestaan, maar aangemoedigd om een ​​giftige drug-fluoride-to uw drinkwater/producten/tandpasta toe te voegen zonder uw toestemming en zonder enige manier om te weten wie in uw huishouden dit drinkt/gebruikt, hoeveel, en wat voor effect en gevolgen het heeft. 

De wetenschap spreekt zich uit tegen onomstotelijk waterfluoridering..
 
Water fluoridering begon in het midden van de jaren 1940 als een oplossing voor fluoride vervuiling die door het AtoomBom Programma en de aluminiumindustrie, maar het was handig "verkocht" aan tandartsen en de algemene massa als een preventieve strategie voor het terugdringen van tandbederf ... Het is aangekondigd als een van de top 10 grootste volksgezondheid verworvenheden van de 20e eeuw.


Helaas kan het eigenlijk nauwkeuriger om het te beschrijven als een van de grootste massa vergiftigingen in onze geschiedenis. Natriumfluoride, dat is een veel eenvoudiger dan de toxine fluoride verbindingen die gebruikt worden voor de meeste waterfluoridering, is gebruikt voor ratten en kakkerlakken vergif, dus er is geen twijfel dat fluoride is zeer giftig.


In een gezonde wereld, zou volksgezondheidsbeleid gebaseerd zijn op degelijke en afdoende wetenschap. Helaas is dat niet het geval als het gaat om water fluoridering. In feite, ondanks overweldigend bewijs waaruit blijkt dat fluoride geen effectieve preventieve strategie tegen tandbederf en kunnen veroorzaken grote gezondheidsproblemen in vele individuen, de praktijk van het toevoegen van fluoride aan gemeentelijke watervoorzieningen gaat onverminderd door. Een meerderheid, 64 procent van alle drinkwater op de wereld krijgt nog dit onverstandige "behandeling".


Waarom gaat deze praktijk voortzetten ondanks alle overduidelijke bewijzen van alle huidige onderzoeken?


Het antwoord op deze vraag is slechts een van de talloze schokkende onthullingen te zien in Professional Perspectives on Water Fluoridering . De film, die een Nobelprijswinnaar functies in de geneeskunde, wetenschappers, tandartsen, artsen, en vooraanstaande onderzoekers in het veld, onthult de wetenschap achter fluoridering, het effect het heeft op je gezondheid, en waarom is er geen logische of rationele redenen om verder te gaan met fluoridating van het watervoorziening. 


Zou U shampoo drinken om uw haar te wassen?
 
De enige wetenschap die dit ondersteunt van het gebruik van farmaceutische kwaliteit fluoride als een preventief tegen cariës is lokaal gebruik van fluoride (hoewel zelfs dat is discutabel, gebaseerd op meer recente bevindingen ). Er is werkelijk geen enkele wetenschappelijke basis bij alle voor de inname van fluoride om je tanden te beschermen! 

http://photos.demandstudios.com/51/83/fotolia_1005368_XS.jpg http://www.vogue-dental.com/en/images/service004_clip_image004.jpg

In feite, als fluoride intern wordt genomen (denk maar aan fluortabletjes), is er meer schade aan je tanden, waardoor een aandoening die bekend staat als fluorosis, de putjes en verkleuring van de tanden. 
http://www.fluoridation.com/images/teeth2.jpg
Vandaag, 41 procent van de kinderen tussen de leeftijd van 12 en 14 hebben fluorosis. Maar dat is niet alles. Bij het slikken van fluoride kan het ook leiden tot: 

 

Verzwakte botten, en fatale botkanker (osteosarcoom) Verminderde mentale ontwikkeling, verlaagd IQ, en dementie Gastro-intestinale problemen
Hyperactiviteit en / of lethargie Artritis symptomen Nier problemen
Verlaagd schildklierfunctie Chronische vermoeidheid Verstoord immuunsysteem


Dit is wat de wetenschap ons vertelt over de consequenties van fluoride inslikken. En toch, in plaats van het nemen van de preventieve aanpak en het stoppen van fluoridering totdat we meer weten, onze politiek blijven blind doorgaan op de ingeslagen weg, weigeren het wetenschappelijk bewijs te leveren van de aandacht die het verdient. (geld lobbie van biljoenen).

De CDC en ADA adviseren tegen gefluorideerd water voor zuigelingen

In november 2006 heeft de American Dental Association (ADA) een e-mail gestuurd aan haar leden om hun aanbeveling te waarschuwen voor de ouders om geen gebruik van gefluorideerd leidingwater om flesvoeding te maken.
http://newsfornatives.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/conspireFluoridepoisonchildrenkidsbabieschemicalconspiracy.gif

Waarom?

Omdat een gemiddeld glas water 250 keer meer fluoride bevat dan moedermelk. Een paar dagen later, de CDC volgde . Maar geen van hen wilde het openlijk het publiek informeren!
http://2.bp.blogspot.com/-bxl4eGKOIKY/ThC5L5-0teI/AAAAAAAADtI/aN6DAbyP5jU/s1600/Sodium_Fluoride_Poison.jpg
Als gevolg hiervan zijn er miljoenen ouders die nog steeds gebruik maken van leidingwater om melk te maken, volledig onbewust van het feit dat de agentschappen die fluoridering bevorderen hebben ook een specifieke waarschuwing tegen het gebruik van gefluorideerd water voor dit doel uitgegeven. Niet alleen dat, maar door het fluorideren van de gemeentelijke watervoorziening, je onheil sticht naar vele gezinnen met een lage inkomen die er niet in slagen om hun jonge kinderen te beschermen tegen deze gevaarlijke drugs, ook al hebben ze deze informatie.

Wees geinformeerd, verkrijg de feiten ...

Kennis is macht, en je hebt de macht om niet alleen jezelf te beschermen, maar ook om anderen te beschermen als je eenmaal de waarheid weet. Vindt u ook niet dat het tijd is voor onze beleidsmakers om te stoppen met het onze gezondheid in gevaar te brengen van uw en uw familie? Ik raad u aan om de film te bekijken Professional Perspectives on Water Fluoridering . We kunnen deze schadelijke praktijk te elimineren, maar het gaat om mensen zoals jij om dat te realiseren, dus gelieve te kijken naar de film om de koude harde feiten te krijgen, en te delen met iedereen die je kent.
Professional Perspectives DVD from Dr. Mercola on Vimeo.

http://endoftheworldin2012.info/wp-content/uploads/2011/02/fluoride-toxic-300x209.jpg
Deze mensen zijn "wakker". Geen makke schapen van de Elite.

http://toxicfreeawareness.com/files/2011/05/toothpaste-warning2.jpg
Waarom denk je dat ze deze waarschuwing plaatsen op de TANDPASTA!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten