DE PROPAGANDA-KRANT de TELEGRAAF: CHIPSOL-ZAAK IS COMPLOT

DE PROPAGANDA-KRANT VAN JUSTITIE KOMT WESTENBERG EN KALBFLEISCH OPNIEUW TE HULP * NU IS HET BEWEZEN: VERVOLGING VAN TOP-RECHTERS IS TOTALE FAKE * TOTALE VERKRACHTING VAN DE FEITEN DOOR NAZI-KRANT * TELEGRAAF HEEFT BESLAG LATEN LEGGEN OP BANKREKENINGEN VAN MICHA KAT.


 

Chipsholzaak gebaseerd op complottheorie kopt De Telegraaf vandaag alsof er in acht jaar tijd geen container aan feiten en bewijs is opgebouwd over de leugens en de corruptie van Westenberg en Kalbfleisch. Echt onverwacht is het niet, maar het is toch ook wel weer schokkend te zien hoe diep de fascisten van De Telegraaf steeds weer gaan bij het verkrachten van de feiten ten dienste van de oplichters, kinderverkrachters en andere Justitie-zwendelaars. Op internet is het stuk niet te vinden, maar het staat prominent met tekening op pagina 11 en is geschreven door Harry van Gelder. Door dit stuk in De Telegraaf dat een op een de bevelen opvolgt van het ministerie van Demmink is het nu definitief bewezen:









De hele vervolging van de twee voormalige toprechters is een grote fake waarbij De Telegraaf de opdracht heeft gekregen de tikkende tijdbom omschadelijk te maken. Dit probeert de krant door de ‘troefkaart’ uit te spelen van de ‘complottheorie’ en door een ongekend offensief te ontketenen tegen Micha Kat, de klokkenluider die de zaak naar buiten heeft gebracht. Voortdurend publiceert de krant foto’s van Micha met een balkje over zijn ogen en noemt Micha een ‘onruststoker’ en een ‘querulant’ terwijl hij natuurlijk juist belangrijke misstanden aan de kaak stelt. Via hun journalist Bart Mos heeft De Telegraaf de eerste ‘meesterzet’ gedaan bij het demoniseren van Micha waarna Justitie eroverheen kon gaan met de recente strafzaak waarvoor Micha reeds twee weken vast heeft gezeten.

Door het verbijsterende stuk van vandaag over Chipshol wordt eens te meer duidelijk waar De Telegraaf staat, hoe hecht de samenwerking met Justitie is en hoe afwezig feiten en waarheid zijn in de ‘berichtgeving’. In een laatste ‘meesterzet’ blijkt De Telegraaf via zijn advocaten bij Houthoff Buruma zelfs beslag te hebben gelegd op alle bankrekeningen van Micha. Het is werkelijk niet te geloven hoe ver de krant gaat! Blijkbaar was het steunen van de nazi’s in de oorlog nog niet genoeg voor de fascisten op de Basisweg! Lezers, we roepen jullie nogmaals op dit kankergezwel van wakker Nederland te treffen waar maar mogelijk is! Is er dan geen enkele grens meer?

bron: klokkenluideronline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten