Franse President is Bilderberg crimineel

Francois Hollande is een toegewijd globalist

De main stream media probeert de illusie te wekken dat de nieuwe Franse President, Francois Hollande, een enorme verandering teweeg zal brengen en een directe dreiging vormt voor de Europese Unie. Toch bevestigt het verleden van Francois en de mensen met wie hij zich omringt, dat hij net als Sarkozy een toegewijd globalist en enthousiast voorstander is van de dictatoriale soevereiniteit ontnemende EU.

Ontmoet de nieuwe baas tevens wolf in schaapskleding: Francois Hollande, oftewel gewoon een andere Bilderberg crimineel.

“In heel Europa is het tijd voor verandering,” vertelt Hollande aan juichende menigtes die bijeengekomen waren om zijn overwinningstoespraak te horen in Parijs. Wat hij werkelijk bedoelt, is dat hij de Franse bevolking tot 100% slaaf zal gaan maken, politiek gezien geen leugen als je het over “verandering” hebt.

Een ieder die denkt dat de overwinning van Hollande op Sarkozy een enorme dreiging zal doen uitgaan richting de EU, die samen met de Rothschild IMF en Goldman Sachs de opzettelijk gecreëerde schuldencrisis maximaal uitbuit voor haar eigen politieke agenda, komt bedrogen uit.

Hollande is namelijk gewoon een van de levende creaties van de elite en een enthousiaste pro EU superstaat globalist. Hij was tevens voorstander van het Verdrag van Maastricht (1992), het document waarin de introductie van de door onze strot gedrukte euro als munteenheid werd benadrukt, dit was weer letterlijk overgenomen uit een Bilderberg blauwdruk uit 1955. Hollande was ook voorstander van de Europese Grondwet in 2005, ondanks dat de meeste van zijn socialistische partijgenoten tegen deze Grondwet stemden.

Hollande was de voormalige voorlichter van de Franse ex-President Lionel Jospin, die ook al een toegewijd globalist was en een Bilderberg vergadering bijwoonde in 1996.

Hij was ook een voormalig helper van de laatste socialistische president in Frankrijk, Francois Mitterand, een 33e graad vrijmetselaar (geheimzinnige mannenclubjes, verboden voor vrouwen) die ervoor heeft gezorgd dat de piramide aan het Louvre werd gebouwd met 666 glaspanelen (wie 666 dient, dient het duister). Ook al zo’n “echt volksmens” die Mitterand. Samen met de Duitse Bondskanselier & Bohemian Grove bezoeker Helmut Kohl, stond Mitterand aan de wieg van het Verdrag van Maastricht. Volgens Bilderberg onderzoeker Daniel Estulin, was Bilderberg verantwoordelijk voor de overwinning van Mitterand in 1981.

Hollande’s “speciale adviseur” is niemand anders dan Manuel Valls, een voormalig vrijmetselaar (daar is er weer een, afspiegeling van de bevolking, iemand? iemand al wakker?) en Bilderberg bezoeker in 2008 die openlijk (de grootste geheimen verberg je “openlijk”) voorstander is van een Europese superstaat die de nationale soevereiniteit zal decimeren. Valls heeft publiekelijk aan de Europese Commissie gevraagd om de controle te nemen over de nationale budgetten van de EU lidstaten.

Toen Valls geconfronteerd werd met zijn Bilderberg connectie door “We Are Change Paris”, probeerde Valls de vraag te ontwijken door de de filmers te beschuldigen van ontkenning van de Holocaust (u weet wel de “dooddoener” die elke Rothschild onderdrukker gebruikt sinds WO2 om u uw rechten af te nemen en u te bestelen).

Ondanks alle illusies en deceptie die de media verspreidt, dat Hollande een dreiging zou vormen voor de politieke EU agenda 21, zal Hollande niet meer blijken te zijn dan een slaafse uitvoerder van de elite, die de middenklasse middels belasting naar de verdommenis zal helpen, terwijl hij de Franse nationale soevereiniteit zal offeren op het altaar van de EU superstaat.

Terwijl Nicolas Sarkozy zich gedraagt als een vervelend mannetje, zodat hij na dit toneelstuk het toneel mag verlaten, wordt Hollande aan het Franse volk verkocht als een hap frisse lucht, wat uiteindelijk niets meer zal blijken te zijn dan weer een zoveelste zielsverkochte klootzak uit het kamp van de onderdrukker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten