Nederland is een POLITIESTAATIngezonden door Twan
Het is ongelofelijk al met al, het komt allemaal uit wat op klol staat.
De mishandeling van dj Flexican is een sprekend voorbeeld. Eea zoals gepubliceerd op internet en vervolgens wordt direct op zondag justitie al schoongewassen door de telegraaf. 1 op 1 communicatiepijplijn, justitie, staat en de telegraaf, in zowel actie als reactie.
Flexican kan zijn borst natmaken dit wordt een gevecht wat zijn weerga niet kent.
En als klap op de vuurpijl een corrupt advocatenkantoor vissers en mocszkowicz wat zich waarschijnlijk binnen 24 uur heeft gemeldt om Flexican te ‘helpen’
Dus Yehudi is weer bij moeders, hij was toch voor zichzelf begonnen? Hoe zit dit?
Alle registers worden opengetrokken om de foute agenten schoon te wassen, de killercop (meer dan 10 betrokken agenten) scene in kwadraat.
Hupsakee corrupte advocaat erop die de verdachte manipuleert en we wassen verder onze handen in onschuld.
De puzzel valt helemaal in elkaar. Ik heb het management van flexican al een email gestuurd.
Het is ongelofelijk, wat een corrupt zooitje.
HIER HET HELDHAFTIGE OPTREDEN VAN DE POLITIE TEGEN DJ FLEXICAN
De politie uit Brabant heeft blijkbaar niet meer inhoud dan de gespeelde personages uit NEW KIDS TURBO. DE GROETEN UIT BRABANT KUT!HIER NOG WAT HELDHAFTIGE OPTREDENS VAN DE BLAUWE VRIENDEN:
POLITIE AGENT SCHOPT WEERLOZE ZWERVERPOLITIE ONTVOERT KINDERENPOLITIE (FRED BUFFING) DOODT MICHAEL KOOMEN
Fred Buffing mag doorgaan met provoceren en moorden in Amsterdam. De MSM liegen over een ‘waarschuwingsschot’ dat nooit is afgevuurd en filmbeelden, feiten noch verklaringen spelen meer een rol. John van den Heuvel van De Telegraaf krijgt gelijk: Buffing deed gewoon wat hij moest doen: het Nederlandse volk duidelijk maken dat er andere tijden aanbreken, tijden van terreur, moord, repressie en willekeur.


Gelukkig kunnen we constateren dat het “slimmere” gedeelte van de militairen en politie beginnen in te zien dat ze misbruikt worden door de elite om zo een Nieuwe Wereld Order tot stand te brengen, het “dommere” gedeelte heeft het nog niet in de gaten en gebruikt veel geweld tegen hun eigen broeders en zusters. Ze zien steeds vaker in dat het “handhaven van de orde” het “handhaven van de gevestigde orde” betekent en dat betekent dus “het onderdrukken van de bevolking”. Ze zien steeds vaker in dat hun opdrachtgever de werkelijke vijand is die een gevaar is voor een samenleving die in vrede en vrijheid wilt leven. Ze zien steeds vaker in dat de NWO wereld waaraan zij meehelpen ook de wereld zal zijn waarin zij zelf en hun kinderen 100% slaaf zullen zijn. Meer en meer worden er wakker, het gaat langzaam, maar er zit zeker progressie in.

Graag doe ik daarom nogmaals een oproep:

Beste militairen en politie, zonder jullie heeft de elite/onderdrukker geen uitvoerende kracht/macht, samen kunnen we de wereld bevrijden, dus verenigd u met uw bloedeigen broeders en zusters en zie in dat we één zijn. Zegt het voort!
Bron:klokkenluider.online

Geen opmerkingen:

Een reactie posten