Nederland in een wirwar aan chemtrails

Het zal velen inmiddels opgevallen zijn. Boven Nederland is het momenteel een wirwar aan chemtrails. Sommigen zeggen nog nooit zoveel tegelijk te hebben gezien.Met de wereldwijde protesten op zaterdag in het vooruitzicht lijkt het een wanhoopspoging van de elite om het bewustzijn andermaal te beïnvloeden met een afdekkende laag aluminium en radioactief barium.

Na het moratorium op alle vormen van geo-engineering, ingesteld na de VN-top over het Biodiversiteitsverdrag CBD van vorig jaar, leek het even afgelopen te zijn met de chemtrails. Kort daarop begonnen vliegtuigen weer te sproeien, maar het leek rustiger te zijn dan voorheen.

Onlangs nam de activiteit weer toe met vrijdag 14 oktober als waar hoogtepunt. Er zijn af en toe zelfs bijna geen patronen meer te ontwaren, het lijkt meer een soort deken van chemtrails. Sommige vliegtuigen maken zelfs een draaiende beweging om nog een keer terug te komen.

Het lijkt er sterk op dat de gevestigde orde het begrip discretie helemaal loslaat en al haar troeven op tafel gooit. Datzelfde zal de Occupy-beweging op zaterdag en zondag gaan doen. Door goed in je energie te zitten kunnen de chemtrails niets met je bewustzijn doen. Pak de rust, adem vanuit je buik en wordt niet boos. Ga even rustig zitten of mediteer wanneer je een druk op je hoofd voelt.

“Als de Grote Schoonmaak nadert, zullen er spinnenwebben aan de hemel geweven worden.” - Hopi-voorspelling vóór de ontdekking van Amerika.

In veel chemtrails worden bepaalde polymeren aangetroffen die een soort spinnenweb in de lucht vormen. In 2004 deed nieuwszender CBS verslag van deze bizarre geotechnische experimenten.

“Een gebied dat jullie zal interesseren heeft te maken met chemtrails omdat wij ze opruimen, zoals we in het verleden jullie luchten vrij hebben gehouden van radioactieve neerslag.”

“Chemtrails zijn meer een aanslag op jullie gezondheid, maar zijn ook niet vrij van hun invloed op jullie geest. Zoals we recentelijk opmerkten, worden deze opgeruimd zodat ze nu weinig effect meer op jullie hebben.”

“Wij zijn om verschillende redenen in jullie luchten, houden ons regelmatig bezig met het reinigen van de chemtrails en balanceren jullie weerpatronen om de seizoenen te handhaven.”

Nieuwssite TheWeatherSpace publiceerde recentelijk dat slechts 240.000 mensen wereldwijd weten dat chemtrails bestaan. De overgrote meerderheid van de bevolking weet niet wat chemtrails zijn, laat staan wat ze doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten